مصاحبه ها

علی نژاد: لایحه اعتراض خود را به دادگاه حکمیت ورزش(CAS)می فرستیم

پرسپولیس نیوز: سرپرست معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت که فردا یا پس فردا لایحه اعتراض خود را به دادگاه حکمیت ورزش( CAS ) می فرستیم.

«مهدی علی نژاد» دوشنبه شب در گفت وگویی افزود که محرومیت تیم های ایرانی توسط کنفدراسیون آسیا، یک سناریوی از پیش تعیین شده است.

سرپرست معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان توضیح داد که این مساله چیزی حدود ۴۵۰ هزار دلار بر روی دوش باشگاه های ما خواهد گذاشت.

کنفدراسیون فوتبال آسیا به تازگی برای محرومیت تیم های ایرانی از میزبانی در رقابت‌های این فصل از لیگ قهرمانان آسیا با ادعای شرایط خاص امنیتی خبرداد که با وجود اعتراض مدیران باشگاه های ایرانی، این تصمیم همچنان در انتظار تایید کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا است.

‫3 دیدگاه ها

  1. بفرست خخخخ اره شک نکن اگه بفهمن که میخوایید لایحه بفرستین خود شیخ سلمان با هواپیمای شخصیش تیما رو میاره ایران و خودش بلیت فروشی رو انجام میده.و تا پایان مسابقات تو ایران میمونه و از امنیت کامل ایران چنان لذت میبره که خانوادشم میاره ایران اره بفرست اون لایحه رو خخخخخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *