مصاحبه ها

عبدی: هواداران من را درک کنند / آقا یحیی یک ماه پیش به من گفت برو تا بازی کنی

مهاجم سابق پرسپولیس گفت: به من گفتند که از پرسپولیس برو، من هم از یحیی گل‌محمدی هیچ ناراحتی ندارم.

مهدی عبدی شماره ۱۶ پرسپولیس که فوتبالش را با پرسپولیس قائمشهر آغاز کرده بود در نهایت بعد از شش سال از پرسپولیس جدا شد تا به شکل قرضی در تراکتور حضور پیدا کند. عبدی قبل از حضور رسمی در تراکتور مصاحبه‌ای انجام داد و صحبت‌های بسیار جالبی را در رابطه با مواردی که این بازیکن را مجبور به جدایی ساخت بر زبان آورد.

از پرسپولیس جدا شدی!
فوتبال را از رده نوجوانان قائمشهر آغاز کرده و بعد در تیم جوانان این باشگاه کارم را ادامه دادم و بعد از آن هم به پرسپولیس تهران آمدم. بعد از دو سال بازی در تیم امید پرسپولیس و بعد از آن تیم بزرگسالان این تیم بعد از شش سال بازی به شکل قرضی با قراردادی یک ساله به تیم تراکتورسازی پیوستم تا فوتبالم را در این تیم خوب ادامه دهم.

اما سوال خیلی‌ها است که می‌گویند چرا در حالی که پرسپولیس مهاجم ندارد عبدی از پرسپولیس جدا شد؟!
واقعا از هواداران پرسپولیس می‌خواهم که شرایط مرا درک کنند. من زمانی که در این تیم بودم نهایت تلاشم را انجام دادم و تمام سعی‌ام را کردم که از پرسپولیس جدا نشوم و در این تیم بمانم اما نظر سرمربی تیم این بود که من از پرسپولیس جدا شوم. حتی یک ماه پیش هم سرمربی پرسپولیس به مدیربرنامه‌های من گفته بود عبدی از تیم جدا شود اما من و مدیربرنامه‌هایم قبول کردیم که من روی نیمکت تیم هم که شده بنشینم و از تیم جدا نشوم اما بعد از یک ماه وقتی دیدیم بی‌مهری‌ها زیاد شده و مستقیم به من گفته شده که باید از تیم بروم پیشنهاد از تیم تراکتور رسید و من هم پیشنهاد تیم بزرگ تراکتور را برای یک سال بازی در این تیم قبول کردم. با این حال دوست دارم همه هواداران بدانند که من از پرتغال و سپاهان هم قبلا پیشنهادهای خوبی داشتم که به لحاظ مالی هم پیشنهادات خوبی برای من بود اما با وجود این من ماندن را به پول و زرق و برق ترجیح دادم. الان هم شاید خیر و صلاح من و باشگاه در جدایی بود. در این بین البته تراکتور از قبل هم مرا می‌خواست به همین دلیل این تیم را انتخاب کردم تا موفقیت جدید را در این تیم تجربه کنم و روزهای خیلی خوبی با این تیم رقم بزنم. هر چه دارم و ندارم از پرسپولیس است اما من خودم را حالا عضو باشگاه تراکتور می‌دانم و افتخار می‌کنم به تیمی آمدم که رنگ پیراهنش رنگ خونم است. تیمی دوست‌داشتنی و بزرگ که آن تیم هم هواداران زیادی دارد و بخشی از وجودم است. امیدوارم که بتوانم توانایی‌هایم را نشان دهم و جواب اعتماد مربی، مالک و مدیرعامل تراکتور را بدهم و اعتمادی که به من شده را به بهترین شکل ممکن جواب بدهم.

در بازی تراکتور در پلی‌آف آسیا هم حضور نداری؟
نه متأسفانه چون مراحل اداری انتقالم کمی طول می‌کشد من در بازی پلی‌آف نیستم اما ان‌شاءالله تراکتور به مرحله گروهی صعود خواهد کرد و من هم از تمام تجربه‌ام در آسیا برای بازی‌های بعدی تراکتور استفاده خواهم کرد تا در این تیم به بهترین شکل ممکن ایفای نقش کنم و هواداران این تیم را خوشحال کنم. در پرسپولیس با همه وجود بازی می‌کردم و در تراکتور هم از جانم مایه خواهم گذاشت تا تیم نتیجه بگیرد.

الان از سرمربی پرسپولیس ناراحت هستی؟
به هر حال به من گفتند که از پرسپولیس برو، من هم از ایشان هیچ ناراحتی ندارم و این طور به مسأله نگاه می‌کنم که شاید آقا یحیی صلاح مرا می‌خواسته که چنین تصمیمی برای من گرفته است.

تراکتور مهاجم تخصصی ندارد و جدا از عارف رستمی مهاجمی ندارد به این دلیل به نظر می‌رسد که در آنجا فضا برای تو خیلی مهیا باشد.
به هر حال من تنها با هدف موفقیت در تیم جدیدم به تراکتور آمده‌ام و حتما به گونه‌ای کار خواهم کرد که جواب اعتماد مسئولان تراکتور را بدهم. دوست دارم اگر امکانش فراهم شد باز هم با شماره ۱۶ به فوتبالم در تراکتور ادامه دهم. شماره‌ای که همیشه با آن بازی کرده‌ام و باز هم دوست دارم که با آن بازی کنم.

تراکتور در دو بازی، دو باخت متحمل شده با وجود این به آینده این تیم امیدواری؟
تراکتور تیم خیلی خوبی است و من قول می‌دهم که بازی به بازی بهتر شویم. من هم در کنار بازیکنان تمام تلاشم را می‌کنم تا به تیم کمک کنم. من فکر می‌کنم همه چیز به لحاظ موفقیت در تیم تراکتور مهیاست و مطمئن باشید که ما در لیگ بیست‌وسوم برای قهرمانی تلاش می‌کنیم و هدفی جز این نداریم.

چرا بدون خداحافظی از پرسپولیس جدا شدی؟!
در باشگاه با همه عوامل باشگاه خداحافظی کردم اما شرایط به گونه‌ای شد که باید سریع به تبریز می‌آمدم تا کارهایم را انجام دهم. الان هم وقت فکر کردن به این مسائل نیست و به این فکر می‌کنم که با همه وجود هر چه زودتر با بقیه بازیکنان هم‌تیمی‌ام هماهنگ شده و بهترین نمایش را ارائه دهم ضمن این‌که بعد از یک سال هم دوباره باید برگردم در ضمن بازیکن هیچ وقت از خانه خودش خداحافظی نمی‌کند.

ایران ورزشی

‫6 دیدگاه ها

  1. مرسی پسر خوب پرسپولیس…
    همین که بی حاشیه و با معرفت بودی یه دنیا ازت ممنونیم…
    موفق باشی و به امیدخدا با تجربه بیشتر و با موتور داغ برگردی خونت، پرسپولیس…

  2. اصرارش برا نشستن رو نیمکت چی بود ؟
    خب تلاش تو بیشتر میکردی فیکس می شدی
    وقتی تیم مهاجم نداره فضای بیشتری برا مانور
    داشتی . فقط خواستی بمونی شده رو نیمکت !!!

  3. اگربازیکن فوتبال روی نیمکت ذخیره بنشیند و مورد آزمایش قرارنگیرد عیب و نقصش پنهان می ماند. بازیکن باید وارد زمین شود به مدت ۵ یا ۱۰ یا ۲۰ دقیقه یا یک نیمه یا ۹۰ دقیقه و خودش رانشان دهد. وقتی وارد زمین بشوی به مرور زمان عیبها و اشکالات برطرف می گردند. دانش آموز مدرسه می رود که دانش بیاموزد. بایدازطرف استاد موردامتحان و آزمایش قرارگیرد. پای تخته بیایدمسئله حساب وجبرراحل کند. امتحان کتبی بدهد تا دانش آموز موفق شود. اگردانش آموز سرنیمکت ول کنی و کاری بهش نداشته باشی می بینی درقطب شمال یخ زده است.

  4. بر حامیان بدخواهان پرسپولیس لعنت.
    دلیل جدایی ت از پرسپولیس هرچه بود گذشت فقط امیدوارم نوسان خوب و بدی که در پرسپولیس داشتی، را در تیم جدید نداشته باشی تا مربی خارجی تراکتور بتواند با مهره های پرسپولیس موفق شود چون این شعبه دیگر پرسپولیس امکانات نفوذ فردی و مالی بیش از پرسپولیس دارند پول، نفوذ در فدراسیون،داوران بازنشسته،ورزشگاه غیرمشترک،حال با بازیکنان سابق پرسپولیس که با بازی هم آشنایی دارند اگر موفق نشوند عجیب است.
    موفق باشی به جز مقابل پرسپولیس.

  5. باسلام‌مهدی‌جان‌خیلی‌بامعرفت‌وباشخصیت‌هستی‌و بازیکن‌بدون‌حاشیه روزی‌به‌پرسپولیس‌برمیگردی‌و بازیهای زیبایت‌چه‌درتراکتور‌وچه‌‌درپرسپولیس‌به‌همه ثابت‌خواهی‌کرد‌درموردت‌اشتباه‌کردند‌‌ماطرفداران‌با بودن‌تو‌وامثال‌تو‌به‌پرسپولیس‌عشق‌میورزیم‌یادتباشه تو‌عمری‌وسورکی‌…..‌اینده‌پرسپولیس‌هستید‌درواقع پسران پرسپولیس هستید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *