مصاحبه ها

بهزادی : هیچ تماسی با من نگرفتند

مرجع خبری پرسپولیس : برنامه نود جوسازی میکند ! هر گونه رد تلفن یا عدم پاسخگویی به فردوسی پور را در شان خود و برنامه ۹۰ نمی دانم

عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تهران با تاکید بر این‌که در جذب بازیکنان این تیم کمیته فنی تنها نقش مشاوره ای دارد ، گفت: ما و دیگر اعضای کمیته فنی هیچ بازیکنی را به اجبار برای باشگاه جذب نکرده‌ایم.
همایون بهزادی اظهار کرد: ما نیز مثل اکثر کمیته فنی باشگاه‌های دیگر بعد از انتخاب بازیکن توسط مربیان و مدیرعامل باشگاه تنها و تنها با توجه به نیاز باشگاه نظر فنی خود را در مورد بازیکن مورد نظر به مدیرعامل و یا مربیان تیم ارائه می‌کنیم.
وی ادامه داد: کمیته فنی در باشگاه پرسپولیس تنها  مشاوره را ایفا کرده است و هیچ‌گونه دخالتی در مباحث فنی و فعالیت‌های سرمربی تیم را ندارد و فقط در زمان‌های مناسب و با تشخیص مدیرعامل جلساتی را برای بررسی اوضاع فنی باشگاه آن هم به صورت غیرمنظم انجام می‌دادیم.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس در خصوص نتایج ضعیف این تیم در رقابت‌های لیگ هفتم گفت: پرسپولیس این روزها شرایط بسیار خاصی را پشت سر می‌گذارد چرا که جدایی بیش از ۱۰ بازیکن در تیمی که سرمربی آن هم تا روزهای پایانی فصل نقل و انتقالات مشخص نشده بود به زمان بیشتری برای رسیدن به هماهنگی نیاز دارند.
وی ادامه داد: قطعا به هواداران پرشمار پرسپولیس حق می‌دهم که از نتایج تیم مورد علاقه خود ناراضی باشند اما آنها نیز می‌بایست در این وضعیت با صبوری خود وضع باشگاه را درک کرده و زمان بیشتری را به مدیرعامل و کادر فنی این تیم بدهند.
بهزادی یکی از اصلی‌ترین دلایل عدم نتیجه‌گیری مطلوب پرسپولیس را جدایی بسیاری از بازیکنان کلیدی این تیم عنوان کرد و گفت:

 ما در فصل گذشته پرسپولیسی داشتیم که چندین و چند بازیکن را در تیم ملی داشت اما اکثر آنها امروز از تیم جدا شده اند و جایگزین‌های آنها بازیکنانی جوان هستند و برای هماهنگی و کسب نتایج مطلوب هواداران به زمان بیشتری نیاز دارند. پس بهتر آن است که مسئولین و هواداران با صبر خود به مدیران باشگاه اجازه دهند تا برنامه خود را در راستای اهدافی که در ذهن آنها می‌گذرد پیش ببرند.
بهزادی در ادامه با اشاره به این‌که بیشترین ضربات را پرسپولیس در طول این فصل و فصول گذشته از تغییرات مدیریتی خورده است تصریح کرد: متاسفانه در جامعه ما این ذهنیت که تمام اتفاقات و نتایج یک تیم حاصل تلاش و یا عدم تلاش مدیرعامل و سرمربی تیم است، باعث شده است تا هر تیمی بعد از چند هفته عدم نتیجه‌گیری مطلوب وارد حاشیه شده و شایعات تغییر و تحولات در کادر مدیریتی و فنی آن باشگاه شکل بگیرد در حالی که مبنای کار در هر باشگاهی امکانات آن است که متاسفانه باشگاه بزرگی همچون پرسپولیس از کمترین آن هم برخوردار نیست.
وی خطاب به مسئولان سازمان تربیت‌بدنی گفت: بنده به عنوان یک پیشکسوت این باشگاه که بیش از چهل سال عمر خود را بدون هیچ‌گونه چشم‌داشتی صرف این تیم کرده‌ام استدعا دارم که به جای تغییر و تحولات مکرر در این باشگاه مشکلات مالی این تیم را که بیشترین ضربه را به این تیم زده است حل کنند.
رئیس کمیته پیشکسوتان فدراسیون فوتبال در رابطه با اتفاقات برنامه ۹۰ دوشنبه شب گفت: در این برنامه بعد از قطع اولین تماسی که با من بر قرار شد دیگر هیچ تماسی صورت نگرفت و تا ساعت ۳ نصفه‌ شب منتظر تماس دست‌اندرکاران این برنامه بودم. ضمن آنکه به هیچ عنوان به خود اجازه قطع تلفن و یا جواب ندادن به طزف مقابل را نمی‌دهم. به خصوص اینکه طرف مقابل من یک برنامه جذابی مثل ۹۰ باشد که میلیونها بیننده دارد. به نظر من این برنامه بیشتر حاشیه سازی میکند تا بحث کارشناسی
وی افزود: طی صحبت‌هایی که با حمید جاسمیان داشتم ایشان نیز هر گونه رد تلفن یا عدم پاسخگویی به آن را در شان خود و برنامه ۹۰ ندانست.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس هم‌چنین در رابطه با صحبت‌های عباس انصاری‌فرد در این برنامه گفت: در بحث جذب بازیکنان با تایید کمیته فنی در زمانی که ما در باشگاه حضور داشتیم این روال طی شد، اما برخی بازیکنان در زمانی جذب تیم شدند که ما در باشگاه حضور نداشتیم و طبعا امضایی هم زیر برگه آنها زده نشده است.
همایون بهزادی در باره حمایت از عباس انصاریفرد گفت: بحث من حمایت از جایگاه مدیر عامل است و من بر این باورم که وظیفه ماست که از این جایگاه دفاع کنیم و تا زمانی که من در این باشگاه باشم از مدیر عامل حمایت خواهیم کرد. من این موضوع را خدمت ریاست سازمان تربیت بدنی هم گفتم که مدیر عاملی را که انتخاب می کنید از او حمایت کنید چرا که با تغییر مدیر عامل در این چند ساله هیچ بهبودی حاصل نشده است.
بهزادی بار دیگر به شایعه قطع تلفن برنامه نود دوشنبه شب از سوی وی و حمید جاسمیان گفت: آنهایی که مرا می شناسند می دانند که در قاموس ما این حرفها نمی گنجد و همین جا خدمت آقای فردوسی پور و متولیان شبکه سوم عرض می کنم که حالا که پس از ۳۰ سال از ما خواستید که تلفنی راجع به فوتبال صحبت کنیم و با اشکالی که از جانب خودتان به وجود آمد این امکان فراهم نشد فرصتی را فراهم کنید تا بنده به صورت زنده و مستقیم راجع به هر چه که شما می خواهید صحبت کنم و از مشکلات فوتبال و پرسپولیس بگویم.
وی در پایان گفت: بنده به همراه دیگر اعضای کمیته فنی باشگاه بدون هیچ‌گونه چشم‌داشتی برای ساختن پرسپولیس به این تیم آمده‌ایم و امیدواریم که مسئولان ورزش کشور نیز شرایط پرسپولیس را درک کرده و به یاری آنها بشتابند.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها