فوتبال ایران

در واکنش به اظهارات سرپرست سپاهان / بهمنی : سازمان لیگ مسئول رسیدگی به شکایت باشگاه‌ها نیست

مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در واکنش به صحبت‌های رسول خوروش گفت: سازمان لیگ مسئول رسیدگی به شکایت باشگاه‌ها نیست.

حجت الله بهمنی در واکنش به اظهارات رسول خوروش، در برخی رسانه‌ها اظهار داشت: سازمان لیگ مسئول رسیدگی به شکایت باشگاه‌ها نیست و این سازمان تنها شکایت‌ها را به نهادها و ارگان‌های مربوطه ارجاع می‌دهد.

وی ادامه داد: در خصوص دو شکایت باشگاه سپاهان از حنیف عمران‌زاده بازیکن استقلال و سعید مظفری‌زاده داور دیدار استقلال و سپاهان باید بگویم این دو شکایت بلافاصله به کمیته داوران و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اراجاع داده شد. بنابراین امیدواریم که خوروش سرپرست محترم سپاهان در اظهار نظرهای رسانه‌ای خود دقت نظر بیشتری داشته باشند.

به گزارش فارس، رسول خوروش امروز با گلایه از سازمان لیگ و کمیته انضباطی گفته بود که به شکایت های باشگاه سپاهان با بی تفاوتی رفتار کردند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها