کاشانی: برای جلوگیری از شایعات به ورزشگاه نمیروم
مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس گفت: دوست دارم در هر بازی تیم پرسپولیس به ورزشگاه آزادی بروم اما برای جلوگیری از شایعات این کار را نمیکنم.
حبیب کاشانی اظهار داشت: دوست دارم در هر بازی پرسپولیس مانند هواداران این تیم در ورزشگاه آزادی حاضر باشم و از روی سکوها و در کنار آنها به تشویق پرسپولیس بپردازم اما برای جلوگیری از شایعه سازی این کار را نمی توانم انجام دهم.
وی افزود: یک سال است خودم را از حضور در ورزشگاه محروم کردهام اما باز هم جوانان به من لطف دارند. از آنها عاجزانه میخواهم در حال حاضر به فکر تیم مردمی پرسپولیس و موفقیت این تیم در لیگ قهرمانان آسیا باشند.
کاشانی ادامه داد: وقتی که مدیرعامل پرسپولیس بودم در جلساتی که با لیدرها و کانون هواداران داشتم از آنها درخواست میکردم به جای هیات مدیره، بازیکنان و کادر فنی را تشویق کنند چون آنها بودند که در زمین میتوانستند شادی را به مردم هدیه دهند.
کاشانی خاطر نشان کرد: امیدوارم پرسپولیس در بازی روز چهارشنبه برابر بنیادکار ازبکستان یک روز به یاد ماندنی را رقم بزند و به دور بعدی صعود کند. آرزوی من است که قهرمانی این تیم را این بار در آسیا ببینم.