مصاحبه ها

شمس: با پرسپولیس خداحافظی کردم

مرجع خبری پرسپولیس : مدیرفنی تیم فوتسال پرسپولیس گفت: تا شب گذشته که با کاشانی صحبت کردم، او راضی به تیم‌داری در شرایط موجود نشد و من هم خداحافظی کردم.

 

حسین شمس گفت: شب گذشته با سرپرست باشگاه پرسپولیس صحبت کردم و او رضایت نداد که در مسابقات شرکت کنیم. کاشانی می‌گفت نمی‌شود به همین راحتی با احساسات ۳۰ میلیون هوادار بازی کرد.

 

فکر می‌کنم دیگر منحل شده‌ایم. من هم روز گذشته با پرسپولیس و حبیب کاشانی خداحافظی کردم.

 

وی ادامه داد: ۲ ماه برای این تیم زحمت کشیده بودیم و تیم خوبی هم داشتیم. در این مدت تبلیغات خوبی روی تیم شد و با بازی‌هایی که انجام دادیم بار دیگر نام تیم فوتسال پرسپولیس زنده شد. امیدوارم شرایطی به وجود آید که دوباره تیم به لیگ برگردد و یا حداقل سال آینده شاهد حضور این تیم در مسابقات باشیم.

 

سرمربی پیشین تیم ملی با اشاره به جدایی وحید شمسایی از این تیم که منشا شکل گیری بحث انحلال پرسپولیس بود، تصریح کرد: این اتفاق باعث شد همه متوجه شوند که قوانین حاکم بر فوتسال مشکل دارد. نمی‌شود به همین راحتی با آبروی تیم‌ها بازی کرد و این باعث شود یک باشگاه از خیر تیم‌داری بگذرد. ما به کمیته انضباطی در این مورد نامه دادیم اما دیگر فایده‌ای ندارد. آنها هر تصمیمی بگیرند به حال ما فرقی نمی‌کند. امیدوارم حداقل بعد از این قوانین آنقدر شفاف باشد که کسی نتواند از آن تخطی کند.

 

شمس در مورد برنامه آینده‌اش گفت: امروز (سه‌شنبه) عازم کویت خواهم شد تا روزهای پایانی جام رمضان را مشاهده کنم. بعد هم از روز ۱۳ شهریور در اردوی تیم ملی ناشنوایان حضور پیدا خواهم کرد و در خدمت این تیم خواهم بود. غیر از این فعلا برنامه‌ای ندارم.

 


اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها