مصاحبه ها

منصوری: هرکس آماده تر باشد بازی می کند

مرجع خبری پرسپولیس : محمد منصوری باانگیزه زیادی تمرین می‌کرد که خبر مصدومیت او به تهران رسید، اما مثل اینکه همه چیز برای او به خیر گذشت. او در بازی با گووزتپه به میدان رفت و بازی خوبی را هم در پستی انجام داد که مدتها بود در آن دیده نشده بود.

 

مثل اینکه مصدومیتت برطرف شد؟

همینطور است. در نیمه دوم بازی کردم اولش سخت بود چون کمی نگران بودم که آسیب‌‌دیدگی به سیاتیک مربوط شود .

ولی دکتر گفت که مشکلی نیست و کمی از بازی که گذشت خیالم راحت شد و مصدومیت فقط گرفتگی بود

 

 

پست عوض کردی؟

پست مهاجم بازی کردم و به جای محمد نوری وارد ترکیب شدم.


بعضی گفته‌اند حریف قدرتمندی نبود؟

این تیم‌ قدرتمند نبود؟ آنها هم سپاهان را بردند و هم ذوب‌آهن را، خیلی خوب بازی می‌کردند. پرس سنگینی اجرا می‌کردند و خیلی خوب هم باز می‌شدند. به نظرم بازی به دردبخوری بود.


با همان سیستم قبلی بازی می‌کنید؟

بله! همان ۱-۳-۲-۴ بازی کردیم. کار بچه‌ها خیلی خوب بود. اگر همین روند را در طول فصل ارائه بدهیم، نتایج خیلی خوبی خواهیم گرفت.


اگر دعوا نشود؟

چرا دعوا؟


در بعضی پستها، به ویژه خط جلو، ترافیک زیادی دارید؟

شرایط خیلی سختی است. نمی‌توان منکر این مسئله شد، اما خود آقای استیلی همانطور که همیشه می‌گوید، از هر بازیکنی که در تمرینات بهتر باشد، استفاده می‌کند، وقتی این طور باشد، مشکلی وجود نخواهد داشت.


با اضافه شدن ملی‌پوشان، هماهنگی پیش آمده بر هم نمی‌خورد؟

فکر نمی‌کنم. با اکثر بچه‌ها کار کرده‌ایم. هادی و مازیار قبلا در تیم بودند، روی نصرتی و کریمی هم شناخت خوبی داریم.


تو در چند پست می‌توانی برای پرسپولیس بازی کنی؟

در این سیستمی که داریم هم در گوش چپ و راست هم پست مهاجم! اکثر بچه‌های ما چند پسته هستند.


با این ترافیکی که هست، فکر می‌کنی نسبت به سال گذشته، چقدر شانس بازی داشته‌ باشی؟

الان نمی‌توان گفت من تلاش خودم را می‌کنم و همه ما این شانس را داریم که هر کس بهتر باشد، توسط کادرفنی انتخاب بشود.


سال قبل کم بازی کردی وقتی آمدی خیلی خوب بودی، اما یکدفعه حذف شدی؟

حتی به تیم‌ملی هم دعوت شدم، ولی بعد دیگر بازی نکردم.


لابد تیم ملی به تو نمی‌سازد؟

شاید همینطور است، ولی گذشته از این مسئله نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد. در چنین شرایطی باید از بازیکن حمایت شود. ولی من انتظار حمایت هم نداشتم. به نظرم خوب بازی می‌کردم. اگر این طور نبود که کی‌روش مرا دعوت نمی‌کرد. در آن بازی با سپاهان که خیلی‌ها غایب بودند، بدکار نکردم. جلوی پیکان هم خوب بودم، اما همین‌که به تیم‌ملی دعوت شدم دیگر به من بازی ندادند. بازیکنی جای من بازی کرد که در کل بازی‌ها یک بازی کامل هم نداشت.


به نظرت چه اتفاقی افتاد؟

زیرآب من را پیش علی دایی زدند. رفتند بد من را گفتند.


چه گفتند؟

نمی‌دانم! ولی بالاخره یک حرف و حدیثی شده وگرنه من که بد بازی نکرده بودم. می‌توانید از وحید بپرسید کی‌روش وقتی من را در هتل دید چه برخوردی داشت. تعجب کرده بود و به من گفت؛ معلوم است کی‌روش خیلی از تو خوشش آمده است.


پس علی دایی تو را از تیم ملی خط زد؟

او مربی من بود و اینطور صحبت نمی‌کنم، اما اگر بازی می‌کردم خط نمی‌خوردم. به هر حال نمی‌دانم چه کسی بود، اما یکی باعث شد که یک دفعه دوباره نیمکت‌نشین شوم.

گفت و گو: فتاحی – نود

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها