اخبار لیگ برتر و حذفی

پرسپولیس – تراکتور به تعویق می‌افتد

زمان برگزاری دیدار تیمهای پرسپولیس و تراکتور از هفته بیست و چهارم لیگ برتر تغییر خواهد کرد.

تیم تراکتور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا باید ۱۱ اسفند در ورزشگاه راشد دوبی مقابل شباب الاهلی قرار بگیرد و در بازی برگشت در تاریخ ۱۸ اسفند در کشور ثالث از این تیم میزبانی می‌کند.

با توجه به برگزاری دیدار برگشت تراکتور – شباب الاهلی در زمین بی‌طرف، به احتمال زیاد تراکتور در بازه بین بازی رفت و برگشت مقابل شباب الاهلی به ایران برنگردد.

از سوی دیگر، زمان دیدار پرسپولیس و تراکتور در هفته بیستم و چهارم ۱۵ اسفند ماه اعلام شده است که با در نظر گرفتن بازی‌های آسیایی تراکتور، دیدار با پرسپولیس به تعویق خواهد افتاد. پیگیری‌ها در این رابطه نشان می‌دهد که سازمان لیگ تاریخ‌های ۲۴ یا ۲۵ اسفندماه را به عنوان تاریخ‌های احتمالی برگزاری دیدار پرسپولیس – تراکتور در نظر دارد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
قرمز ابدی

خوب هوای تراکتور رو باید داشت دیگه …. خسته میشن آخه … اتفاقا تیم تو این شرایط ، انگیزه سه برابری برای جبران نتایج قبلی داره و این فاصله طولانی میان بازیهای رسمی پرسپولیس ، تیم رو بیش از پیش از شرایط مسابقه دور خواهد کرد در حالی که تراکتور مدام در حالی انجام بازی های مهم و رسمی هستش و آماده و سرحال لیگ رو ادامه میده

حیدر

خدا رو شکر

نوید

بهتر، با این اوضاع روحی تیم اگه بعدا با تراکتور بازی کنیم، بهتره