مصاحبه ها

پروین: مالدیو تیمی نبود که مقابل ما عرض‌اندام کند

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی پیشین تیم ملی گفت: مالدیو تیمی نبود که مقابل ما عرض اندام کند.

 

علی پروین درباره برتری ۴ بر صفر تیم ملی مقابل مالدیو عنوان کرد: خدا را شکر که توانستیم مالدیو را شکست دهیم و هواداران را شاد کنیم اما به نظر من مالدیو تیمی نبود که مقابل ما بخواهد عرض اندام کند.

وی افزود: دیدید که آنها دست به هر کاری می‌زدند تا از تیم ما کمتر گل بخورند به همین دلیل بازی کمی بسته شده بود اما خدا را شکر پس از دقایقی قفل بازی شکست و تیم ملی ما گل دوم را به ثمر رساند.

پروین ادامه داد: باید بنشینیم و ببینیم مرحله بعد به چه تیم‌هایی برخورد می‌کنیم آن وقت می‌شود در مورد تیم ملی راحت‌تر صحبت کرد. ما که دعا می‌کنیم انشاءالله تیم ملی راهی جام جهانی شود.

وی در پایان در خصوص وضعیت محمد پروین گفت: نمی‌دانم شاهینی‌ها چه حرف‌هایی زده‌اند اما به احتمال فراوان محمد به بوشهر نمی‌رود و قصد دارد به تیم دیگری برود. ظرف دو سه روز آینده تکلیف این بچه مشخص می‌شود.

 

 

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها