بانوان

بانوان پرسپولیس مقابل گل‌گهر شکست خوردند

در چارچوب هفته دوازدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال بانوان، پرسپولیس میزبان گل‌گهر سیرجان بود و این دیدار در نهایت با نتیجه ۲ بر ۱ به سود تیم میهمان به پایان رسید.
بانوان سرخپوش بازی را با ترکیب زهرا خواجوی، فاطمه قاسمی، سحر رمضانی، زینب عباسپور، فاطمه صفاراستگو، مریم صفاراستگو، سمیه خرمی، سمانه قمری، الهام عبدالرحمانی، فاطمه رضایی و زهرا قنبری آغاز کردند.

نخستین گل پرسپولیس در این مسابقه در دقیقه ۲۵ و توسط زهرا قنبری از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید؛ گلی که نخستین گل او با پیراهن پرسپولیس به شمار می‌رفت. نیمه نخست این دیدار با تساوی ۱-۱ به پایان رسید.

در آغاز نیمه دوم، ثنا صادقی به جای سحر رمضانی و زهرا احمدزاده به جای الهام عبدالرحمانی وارد زمین شدند. با این حال، در دقیقه ۷۰ شبنم بهشت گل دوم گل‌گهر را به ثمر رساند. در ادامه و در دقیقه ۸۲ نیز سهیلا شیرالی به جای فاطمه قاسمی وارد میدان شد.

با وجود ایجاد موقعیت‌های پرتعداد و نمایش شایسته بانوان پرسپولیس در طول مسابقه، تلاش‌های این تیم برای تغییر نتیجه ثمری نداشت و بازی با همان نتیجه ۲ بر ۱ به سود گل‌گهر سیرجان به پایان رسید.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
2 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Saeed

سلام
فدای سرتون، شما لایق بهترینها هستید.
منتهی باید یه کوچولو تمرکز کنید روی زندگی و تمرینهای حرفه ای

قول میدم یه روز تیم بانوان ایران قهرمان آسیا میشن و حتی در سطح جهانی میدرخشن

BeHnAm

اون مربی قبلیه بهتر نبود؟
اینیکی همش میبازه که. اینقد هم بازیکن تاپ گرفتن براش