اسلایدرلیگ قهرمانان آسیا

نامه AFC برای معرفی کشور ثالث / امارات میزبان معرفی شده پرسپولیس

کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامه‌ای که از طریق فدراسیون فوتبال در اختیار قرار گرفت، خواهان معرفی کشور ثالث برای میزبانی مسابقات لیگ نخبگان آسیا شد.

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان ایران بعد از مصاف با السد، در چهارمین پیکار خود از سری رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا (نخبگان)، دوشنبه، ۱۴ آبان، میزبان الغرافه خواهند بود. این بازی با توجه به دستورالعمل‌های صادره از سوی کنفدراسیون فوتبال و فیفا، امکان برگزاری در ایران را ندارد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا در همین ارتباط با ارسال نامه‌ای که از طریق فدراسیون فوتبال ایران در اختیار باشگاه قرار گرفت، خواهان معرفی کشور ثالث و ورزشگاه محل برگزاری این مسابقه شد.

از اولویت‌های باشگاه پرسپولیس برای انجام این مسابقه با توجه به سهولت سفر و امکان حضور هواداران پرسپولیس و تماشاگران ایران، کشور امارات است. در این ارتباط پس از اخذ تصمیم نهایی، مراتب به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
۱۳ پرسپولیسی

گاریدو چی فکر میکرد با خودش! میگفت حداقل ۸۰ هزار نفر داخل ورزشگاه آزادی میان!! حالا بنده خدا حتی داخل ایران نمیتونه بازی کنه