نقل و انتقالات پرسپولیس

انتقال هنانوف به کره منتفی شد

با مخالفت اوسمار و شرایط ترکیب تیم پرسپولیس انتقال مدافع تاجیک منتفی است.

هفته گذشته بحث پیشنهاد تیم اف سی سئول کره جنوبی به مدافع تاجیک پرسپولیس مطرح شد که مورد استقبال مدیران این باشگاه قرار گرفت.
بعد از درخشش هنانوف در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا و حضور در یک چهارم نهایی این تورنمنت باشگاه اف سی سئول کره جنوبی رسما برای انتقال این مدافع به پرسپولیس درخواست داد که در بدو امر با مخالفت اوسمار ویرا سرمربی سرخ‌ها مواجه شد.

در عین حال در باشگاه پرسپولیس این انتقال موافقانی هم داشت چرا که به هر حال هم مشکل لیست خارجی‌های پرسپولیس حل می‌شد هم اینکه مبلغی به این باشگاه بابت ترانسفر مدافع تاجیک می‌رسید.

با این وجود بعد از جمع بندی‌های نهایی و صحبت مدیران باشگاه با اوسمار ویرا این انتقال منتفی شد چرا که پرسپولیس برای دفاع راست بازیکنی غیر از دانیال اسماعیلی‌فر ندارد و اگر هنانوف از این تیم جدا شود باشگاه باید در نقل و انتقالات زمستانی دنبال جذب مدافع راست باشد که در این مدت محدود پیدا کردن گزینه مناسب، پیش بردن مذاکرات و جذب مدافع راست جدید کار بسیار دشواری خواهد بود.

از سوی دیگر برخلاف مبالغ اعلام شده چنانچه وحدت به اف سی سئول می‌پیوست رقمی که نصیب باشگاه پرپسولیس می‌شد آنقدر چشمگیر نبود که باعث جوش خوردن این  انتقال شود.

با این حساب هنانوف تا آخر فصل در خدمت پرسپولیس خواهد بود و با توجه به اینکه در سه پست می‌تواند بازی کند اوسمار روی او حساب خواهد کرد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Arj

فقط باید در استادیوم آزادی حال درویش رو جا آورد
دردیش حیا کن پرسپولیس رو رها کن

پارسا

یکی نیست به این احمق ها بگه مگه وحدتو بازی میدین مگه بازیکن فیکستونه زاهدی رو میخوان بدن بره دارن سر وحدت چونه میزنن درویش تیمو نابود کرد ترسو وخیلی بی‌عرضه ست بخدا گلمحمدی میموند با همین بازیکنا که الان هستن تیم هارو از دم میبردو قهرمان میشد ولی برای گل‌محمدی بازیکن نمیگرفتن پول برای اردوی خارجی نبود فقط میخواستن پرسپولیسو نابود کنن هر چیزی مردم دل بهش میدن نابودش میکنن مثل نود و…

عباس شمس

بدترین مدیر عامل طول تاریخ پرسپولیس با اختلاف درویش هست که حتی از مدیرعامل های منفوری مثل حمیدرضا سیاسی هم منفورتر بی عرضه تر و صدبرابر خاعن تر هست. هوادار هیچ وقت خیانت درویش و حامیانش را فراموش نخواهد کرد. و به موقع یقه اش را بد جور خواهند گرفت