مقالات فوتبال

جریمه مالی برای یک باخت!/ چه کسی هیئت مدیره پرسپولیس را جریمه می‌کند؟

به نظر می‌رسد بعضی از مدیران پرسپولیس با جریمه ۱۰ درصدی کادر فنی و بازیکنان موافقند و برخی دیگر مخالف.

روزهایی که علی خطیر و جواد نکونام اختلاف داشتند دود این اختلاف به چشم استقلال می‌رفت و آن اختلافات به استقلال لطمه زد و این‌طور نبود که بدون ترکش باشد و عظمی در کل کشور و بین پیشکسوتان استقلال و حتی رئیس فدراسیون کشتی و ورزش های دیگر پیش آمد تا این اختلافات حل و فصل شود. الان هم کاملا مشخص است که درویش و گل‌محمدی اختلافات زیادی دارند که ریشه‌اش به گذشته برمی‌گردد نه مسائل اخیر.

امروز خبر رسید که بعضی از اعضای هیئت‌مدیره پرسپولیس کادر فنی و بازیکنان را ۱۰ درصد جریمه کرده‌اند که خب با توجه به قهرمانی‌های فصل گذشته و این‌که باخت به سپاهان اولین باخت پرسپولیس در فصل جاری بود، منطقی به نظر نمی‌رسد. پرسپولیس البته بد بازی می‌کند و نمی‌برد اما سوال اینجاست که وقتی با یک باخت بازیکنان ۱۰ درصد جریمه می‌شوند زمانی که هیئت‌مدیره کارش را به درستی انجام نمی‌دهد تکلیف چیست و چه کسی آن‌ها را جریمه می‌کند!

رضا درویش به عنوان مدیرعامل باید این وسط صلاح و مصلحت پرسپولیس را در نظر بگیرد و با وجود مخالفت برخی اعضای هیئت مدیره کاری نکند که در آستانه بازی حساس با النصر روحیه بازیکنان بدتر شود. اتفاقا در آستانه این بازی سرنوشت‌ساز باشگاه باید به بازیکنان پول تزریق کند و جریمه احتمالی را بگذارد برای بعد از بازی با النصر که البته امیدواریم پرسپولیس به عنوان نماینده ایران این بازی را ببرد یا حداقل نبازد تا به مرحله بعدی صعود کند. این پرسپولیس هنوز پتانسیل بالایی دارد و به قول بیرانوند می‌تواند برگردد به شرطی که گل‌محمدی هم دست از بهانه‌هایش بردارد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
15 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
علی

عزمی

Marco rohani

خوب آخه اعضای نسبتا محترم هیات مدیره اگر تیم و کادرو ۱۰٪ جریمه میکنید خودتون واو درویش بی عرضه ترسو که مناسب ۱۰۰٪جریمه هست که بازیکنای خوب رو انقدر فس فس کرد و لفتش تا از تیم رفتن شوک رفتن بیرو رو به جونمو انداخت که اگر وحید امیری نبود اونم رفته بود آخه جناب درویش حیاکن خودت رها کن تونهایتا همون سایپا یا ترا کتور به دردت می خوره تو رو چه به پرسپولیس بزرگ که طرفدارا ازش همیشه برد می خوان و هر سال قهرمانی دخترتم که اوردی سئوالشم از رنالدو پرسید و عکس یلدگاریشم که گرفت وفرش ابریشم با پول باشگاه وتیم دادی ب رونالدو دیگه خودتم که عکس یادگاریتم گرفتی برو دیگه بچه وسلام

بازرگان

جریمه چرا؟؟؟؟؟

خلیل

هروقت مثل سپاهان دوجین فوق ستاره دادید به مربی بعد میشه گفت اگرموفق نبودن، کسر قرارداد وجریمه های دیگه لازمه نه الان که نه مهاجم نه دروازه بان حتی عزت اللهی که میشد خرید اما…….

اکبر

از این هیات مدیره بی بخار هیچی نصیب پرسپولیس نخواهد شد جز دو رویی و نیرنگ و حقله و دروغ چیزی ندارن

حمید رضا قوی بنیه

اینا اصلا میفهمن دارن چکار میکنن، واقعا رو حساب کتابه یا بهتون گفتن حال پرسپولیسی ها رو بگیرین، من متخصص جنگ های روانی هستم و طرز رو مخ رفتن تو شرایط خاص رو میدونم ولی وقتی تیمی سه تا بازیکنای مشتیش رو از دست میده(امیری، پورعلیگنجی، سلمانی)بع ۶۰٪تیم سرماخوردن، بعد یک امتیاز از تیم کسر شده، بعد زمین و زمان دارن پالس بیشرفی برای پرسپولیس میفرستن…بخاطر یه باخت ۱۰٪ کسر از قرارداد؟؟؟؟؟؟؟؟، مثل روز روشنه شما نیت خیر ندارین هیئت مدیره محترم باشگاه پرسپولیس ایران، واقعا براتون متاسسسسسفففففممممممم، دست بردارید از این بچه باریها، مردم الان فقط با این تیم دارن وقت خوش میگذرونن…خجالت بکشین….

Amosapour

این درویش ملعون که همش میناله؛ مثل زالو هم خون پرسپولیس رو میمکه؛؛میدونم چرخنده هستی درویش؛ولی یکبار تو زندگیت آدم‌باش برو غزه تو دل صهیونیستها؛جاده و اسب موهیاست؛بزدل و ریاکار نباش برو فلسطین تو دلشون؛نشون بده هنوز یک درصد انسانیت تو وجود پلیدت هست؛(اونجا عکس یادگاریم میتونی بگیری)

عشقپولیس

دوستان اینکه مقصر صددرصد این نتایج درویش هست شکی نیست چون مهاجم نگرفت همه گفتند بازم نگرفت رفت یک بنجل مثل نبیل و شهاب آورد که الان نتیجه اش می‌بینید اما همانطور که بازیکنان بایک برد فورا نخست میکنن تمرین نمیرن پول پاداش میخوان الان هم باید بپذیرن۴ بازیه که ٣ امتیاز گرفتن جریمه نه دراین حد ولی کمی شعور هم داشته باشن تا ٢ تا برد آوردن فورا نیان مصاحبه کنن ما آپشن نگرفتیم پاداش نگرفتیم و خودشون تیم ببرن حاشیه که نتیجش این افت بشه

م . ن

قرارداد ١٦٠ میلیونی برای دهه ٧٠ بوده. حضرات کیسه گنجشک رنگ میکنن جای قاطر میفروشن. اما هیئت مدیره ما بی خاصیت و خواب زده

علیرضا

هییت مدیره موز خور ، مهاجم تیم کجاست ،شما دقیقا غیر از فراری دادن بهترین بازیکنان پرسپولیس چه کار کردید ، جریمه کردن مشکلی حل نمیکنه شما از پراید انتظار پرواز دارید…..

غلام

سه ساله تیم مهاجم نداره درویش بی عرضه نتونست یه مهاجم درست و حسابی بیاره

مجید

این هیئت مدیره و مدیر عامل منتصب آنها مأموریت داشتن پرسپولیس را زمین بزنن که تا بحال موفق بودن بعدش چکار خواهند کرد الله واعلم.

فرحانی

با درود . بقول شاعر دوست آن است که در سختی ها و مشکلات در کنار دوستش باشد . یعنی بزرگترین دشمنان پرسپولیس امثال خبرگزاری فارس هم به فکرشان نمیرسید که در این موقعیت حساس اینگونه کادر فنی و بازیکنان را تضعیف روحیه کنند . جناب درویش شما که سنگ فلسطین را جلوی کریستین رونالدو به سینه زدید و از ایشان سپاسگزاری ویژه با تبلیغ کمپانی فرش دستباف انجام دادید . تشریف ببرید سوریه و در کنار مبارزان فلسطینی در نوارغزه بجنگید ‌. همه هواداران پرسپولیس برای پیروزی شما در مقابل اشغالگران صهیونیست دعا میکنند . پول بلیط سفر را هم جور میشود . اینطوری نشان میدهید واقعا طرفدار فلسطینی های مظلوم هستید . با این مدیریت درخشانتان فقط بدرد رهبری مبارزان فلسطینی میخورید . نشان دهید اعتبار پرسپولیس فقط برای رفتن به کربلا و تبلیغ فرش نیست ‌. اهل ریا هم نیستید .

ایمان

سلام دوستان پرسپولیسی اینو بدونید پرسپولیس با توجه به نفرات و بازیکنان فعلی که داره بد نتیجه نگرفته واز نظر نفرات تضعیف شده و خطاب به درویش باید بگم که آیا تو تونستی مهاجم درست حسابی برای تیم بگیری که حالا بازیکنان رو بخاطر نتایج ضعیف جریمه میکنی؟؟؟

علیرضامعلمی

درویش میخواد با پولش بره کربلا و بیاد