نقل و انتقالات پرسپولیس

جزئیات توافق پرسپولیس با یک دروازه‌بان برزیلی

باشگاه پرسپولیس پس از ناکامی در جذب دروازه‌بان چاپه‌کوئنسه، با یک دروازه‌بان از سری B این کشور وارد مذاکره شده است.

باشگاه پرسپولیس در ادامه مذاکرات خود با دروازه‌بانان زیر 23 سال خارجی، این بار با یک دروازه‌بان 19 ساله برزیلی به توافق رسیده است. سرخپوشان در حالی که هفته گذشته تا آستانه توافق نهایی با دروازه‌بان دوم تیم چاپه‌کوئنسه برزیل پیش رفته بودند، به دلیل رقم درخواستی حدود 300 هزار دلاری باشگاه برزیلی برای صدور رضایت‌نامه، از جذب این بازیکن صرف‌نظر کردند و به سراغ یک گزینه دیگر رفتند.

در این مرحله باشگاه پرسپولیس با ننکا میگوئل جونیور دروازه‌بان 19 ساله تیم لوندرینا در سری B برزیل وارد مذاکره و ظاهراً به توافق نهایی نیز نزدیک شده است.

باشگاه برزیلی برای صدور رضایت‌نامه این بازیکن خواستار مبلغی حدود 90 هزار دلار شده و قرارداد این بازیکن هم حدود 110 هزار دلار در نظر گرفته شده است. مدیران باشگاه پرسپولیس در حال مذاکره با باشگاه برزیلی هستند تا در صورت توافق نهایی، میگوئل جونیور به‌زودی راهی ایران شود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
9 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
عزیزی

دروازه بانی بدرد نخور با یک کارنامه بسیارضعیف

ارتش سرخ

پرسپولیس برای رقابت های آسیایی باید یکی از دفاعاش رو قرضی واگذار میکرد به تیمی که فیکس بشه و نفع مادی داشته باشه تا بجاش پسر احمدرضا عابدزاده بزرگ رو بیاره تا اینجوری دو دوروازه بان خوب واسه یک فصل طولانی و پرفشار داشته باشه و اینجوری انگیزه و رقابت فیکس شدن نیز بیشتر از هرموقعی میشد.

RED

یعنی دروازه بان از سری دو برزیل از گوهری بهتره خدا رحم کند وقتی بیرانوند مصدوم ویا محروم شود

یه پرسپولیس یه بهبهان

بابانخواستیم،حالا وجدانابایدیه تیم بزرگ که بایددرآسیاهم بازی کنه،بره ازیه تیم دسته دوبرزیل دروازه‌بان بگیره،مگرجوونای خودمون چشونن؟اگر دروازه‌بان‌های خودمون روبازی بدین خیلی از اینا بهترن.آقای درویش گلومون پاره شدازبس گفتیم مهاجم میخوایم

مهدی

همین 2 روز دیگه میشه دردسر، یه جوون بیارید از تیم پایه.. قطعا بهتر اینا هستن .

Mansour

پول بیت المال علف خرس که میخواید بدید به دروازه بان خارجی که بیاد میخکوب بشه روی نیمکت آقا من خودم با ۱ میلیارد میام میشینم روی نیمکت ۹ میلیارد پس انداز کنید

درود بر سربازان باغیرت ایرانی

دروازه بان محله ای؟!!!

علیرضامعلمی

خخخخخ یک ملیون هم ب من بدین دو نفری رو نیمکت میشینیم

۶ تایی ها

وااااای واااااای واااااای خاک عالم تو سر باشگاهی که توانایی عرضه اینو نداره یک دروازبان خوب تربیت کنه که دلار مفت خرج گلر زیر ۲۳ سال نکنه بخدا برید بمیرید همتون از دم آبروی نام بزرگ پرسپولیس بردین