نقل و انتقالات پرسپولیس

بیرانوند وارد باشگاه شد / یحیی: هیچ مشکلی وجود ندارد؛ بیرانوند می‌ماند

علیرضا بیرانوند برای مذاکره با مدیران باشگاه پرسپولیس ساعت 21:30 امشب وارد ساختمان باشگاه شد.

علیرضا بیرانوند که طی ۴۸ ساعت اخیر با شایعه حضورش در استقلال و فسخ قرارداد با پرسپولیس تبدیل به چهره نخست اخبار نقل و انتقالاتی فوتبال ایران شده بود، ظاهرا برای بازگشت و همکاری دوباره با سرخ‌پوشان به توافق نهایی رسیده است.

مصطفی سلیمانی، وکیل علیرضا بیرانوند، دقایقی قبل وارد دفتر باشگاه پرسپولیس شد تا احتمالا مراحل ثبت قرارداد جدید با این دروازه‌بان را فراهم کند و گلر ملی پوش سرخ پوشان برای امضای قرارداد وارد این ساختمان شود. خود بیرانوند هم دقایقی پیش وارد باشگاه شد.

سرمربی پرسپولیس در گفت‌وگویی از ادامه حضور دروازه‌بان این تیم خبر داد.

یحیی گل‌محمدی، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، در گفت‌وگوی کوتاه، اعلام کرد: «با علیرضا بیرانوند صحبت کردم، هیچ مشکلی وجود ندارد و او به پرسپولیس باز خواهد گشت.»

با توجه به این اظهار نظر یحیی گل‌محمدی و از سوی دیگر تاکید حجت کریمی، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، مبنی بر پایان مذاکرات و انصراف آبی‌ها از جذب بیرانوند، به نظر می‌رسد تمدید قرارداد این دروازه‌بان با پرسپولیس به زودی اتفاق می‌افتد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
9 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
سهیل

تموم شد . دو ساله بست دوباره

ناشناس

وکیلش ادم کلاشی به نظر میرسه …
سوسه نیاد قراردادببنده

علیرضا

دوستان عزیزم هواداران محترم الان موقع ۲دستگی نیست الان موقع حمایته آدمیزاد اشتباه میکنه علی بیرو هم اشتباه کرد به اشتباهشم پی برد پس حمایت کنید لطفا

Perspolis The Great

امیدوارم حاشیه هاش روی عملکرد این فصلش اثر منفی نذاره

فرحانی

فعلا غوغای بیرانوند ببینید ‌ ولی از رفتن کریم باقری و عدم پذیرش کاپیتان محبوب سیدجلال حسینی به عنوان مربی و تمرینات را یک هفته دیرتر شروع کردن چیزی گفته نشد . باید ریشه ای مسائل باشگاه را درست کرد .

ناشناس

شما همون هوادار کیسه نیستی !!!!

ممد

مصلحت حکم میکنه چیزی نگیم اما قطعا محبوبیت و مقبولیت نخواهی داشت
پاهات میلرزید پیشنهاد کیسه رو قبول کنی اما چون فسخت غیرقانونی بود برگشتی

نصیر

تا همین امروز استقلال منتظرش بود غیر قانونی بود این همه صبر نمی کردن

پرسپولیس مکتب شعور واحساس

بیخود خودتو اذیت نکن کیسه کش