لیگ قهرمانان آسیا

ادامه اقدامات پرسپولیس برای کسب مجوز حرفه‌ای

باشگاه پرسپولیس یک گام به کسب مجوز حرفه‌ای نزدیک شده است.

باشگاه پرسپولیس بعد از یک فصل محرومیت که برای گرفتن مجوز حرفه ای داشت به همراه استقلال به دلیل مالکیت مشترک از لیگ قهرمانان آسیا حذف شد. از آنجا که این رقابت‌ها امسال برگزار نشد، پرسپولیس این فرصت را داشت تا مدارک خود را کامل کرده و در زمان مناسب بارگذاری کند.

طبق اعلام کمیته صدور مجوز حرفه ای باشگاه‌هایی که خواهان اخذ مجوز حرفه‌ای هستند تا دوشنبه شب گذشته مهلت داشتند تا مدارک خود را در زمینه امکانات تیم های پایه، پروفایل بازیکنان تمام رده های سنی به اضافه مدارک پزسکی آنها و… را در سایت مورد نظر کمیته صدور مجوز حرفه ای بارگذاری کنند.

محمد محمدی معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس درباره این مطلب گفت: خوشبختانه تا اینجای با تلاشی که مجموعه باشگاه انجام داده توانسته‌ایم گام بلندی را در اخذ مجوز حرفه ای انجام دهیم از این جهت که مدارک را کامل بارگذاری کرده و تیک مثبت دریافت کرده ایم. هر چند هنوز چند بخش دیگر باقی مانده که در زمان در نظر گرفته این موارد را هم بدون مشکل بارگذاری خواهیم کرد .

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد فقیهی

دوستان روزنامه مارکا اسپانیا ، نظر سنجی جدیدی برای محبوبیت باشگاه‌ها قرار داده ، که نام بزرگ باشگاه پرسپولیس هم داخلش هستش ، لطفا در نظرسنجی شرکت کنید ، امیدوارم سایت پرسپولیس مثل همیشه این موضوع را هم (( به همراه لینک نظرسنجی )) اطلاع رسانی فرمایید ، با تشکر