نقل و انتقالات پرسپولیس

توافق پرسپولیس و آقای گل لیگ چطور بهم خورد

پرسپولیس و یحیی به دنبال جذب آقای گل فصل قبل بودند اما این اتفاق نیفتاد.

پس از پیوستن سعید صادقی به پرسپولیس و در روزگاری که درویش و پرسپولیس از تمام تیم ها در نقل و انتقالات جلوتر بودند، باشگاه پرسپولیس با منشا هم به توافق کامل رسید و قرار بود دو روز بعد از ثبت قرارداد با صادقی، منشا را هم جذب کند تا تمام هم و غم خود را روی جذب کاسیانو بگذارد.

جالب این که طرفین از نظر مالی هم به توافق رسیده بودند و قرار بود باشگاه پرسپولیس در ازای پردخت ۳۲۰ هزار دلار به منشا برای یک فصل و همین طور رقم ۳۰ هزار دلار پاداش این بازیکن را جذب کند. حتی قرار شد بخشی از این مبلغ نیز با کمک یکی از هوادارهای متمول باشگاه پرداخت شود. اما دقیقا در همان روزهایی که منشا کار خود را با پرسپولیس تمام شده می دانست به یک باره از پرسپولیس خبری نشد. منشا چند روزی هم صبر کرد و بالاخره مسی ها که متوجه توافق کامل پرسپولیس و منشا شده بودند پا پیش گذاشتند و پیشنهاد خود را به این مهاجم ارائه کردند.

در همان روزها وقتی منشا چند روزی منتظر ماند و از باشگاه خبری نشد و شایعه توقف نقل و انتقالاتی سرخ ها را از چند نفر شنید، تصمیم گرفت کار را با مس تمام کرده و با تیم سابقش تمدید کند.

این گونه شد که پس از توافق کامل ۳۲۰ هزار دلاری پرسپولیس و منشا و ۳۰ هزار دلار پاداش برای این بازیکن، باشگاه پرسپولیس دیگر پیگیری نکرد تا منشا به مس بپیوندد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
10 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
یاحق

وقتی وزارت مدیر تعیین کند همین میشه طرف بله قربان گو است

پرسپولیس من

از بالا دستور آمد توقف کنید به فرمایش وزارت و با سفارش آجرلو

نعيم

تابلو مشخص كه ازوزارت دستوردادن ودرويشم اطاعت كرده،بايدجلوى مجلس ووزارت تجمع كنيم

falcon 2022

قطعا دستهای کثیفی پشت این ماجراهاست امیدوارم یک نفر مرد هم پیدا بشه انسانیت رو به پول ترجیح بده و زبون باز کنه به افشاگری، خدا تک تکشون رو لعنت و رسوا کنه

ابوهاني الخزاعي

لطفا چرا روزنامه پرسپولیس دیگر نیست؟آیا امکان صدور وجود دارد یا ادامه خواهد داشت؟

Perspolis The Great

خدا باعث و بانی توقف نقل و انتقالات پرسپولیس رو لعنت کنه ایشالله

پارسا

ایران همه چیز سیاسی هست. این تصمیمات هم در یک اتاق فکر میگیرن تا صلاح رعایت بشه.

رها

خوب معلومه دیکه وزیر بیلیافت

عجیب اما واقعی.

مقصر اصلی دوریشه و درویش باید به تیمش کمک کنه نه به کیسه یا پاچه خواری و خوشحالی سجادی.
درویش خیلی بیشرفی.

MHM

سجادی ِ کیسه کش