مصاحبه ها

شریفی: یک دقیقه بازی هم برای پرسپولیس افتخار بزرگی است/ لیاقت گرفتن حداقل یک جام را داشتیم

محمد شریفی هافبک با استعداد پرسپولیسی‌ها می‌گوید اولویتش برای فصل بعد مذاکره با پرسپولیس است.

فرصتی دست داد تا شریفی در خصوص فصل گذشت و البته آینده فوتبالی اش گفت و گویی انجام دهد که در ادامه می‌خوانید:

فصلی که گذشت برای تو چطور بود؟

خب ما بعد از ۵ سال قهرمانی، فقط برای گرفتن جام فصل را شروع کردیم. هدفمان این بود که دبل هت تریک کنیم و در تاریخ پرسپولیس جاودانه شویم. تلاشمان را هم کردیم ولی این اتفاق رخ نداد و شرمنده هواداران پرسپولیس شدیم. خب من در همان نیم فصل نخست و بعد از چند بازی اول فیکس شدم و به گواه آمار و البته کارشناسان عملکرد خوبی داشتم. متاسفانه بعد از چند بازی از ناحیه کتف مصدوم شدم که همین موضوع باعث دور شدن من از ترکیب تیم شد. اگر مصدوم نمی‌شدم، قطعا بیشتر بازی می‌کردم و می‌توانستم به تیمم کمک کنم.

به نظرت دلیل نتیجه نگرفتن پرسپولیس و از دست دادن ۲ جام در این فصل چه بود؟

تیم ما به لحاظ امتیاز گیری بد کار نکرد ولی در چند بازی که خیلی نیاز به ۳ امتیاز داشتیم، امتیازات را به راحتی از دست دادیم و همین موضوع باعث شد تا از کورس قهرمانی جا بمانیم و جام‌ها را از دست بدهیم. به نظرم در بعضی بازی‌ها واقعا بدشانسی آوردیم و درحالیکه تیم برتر زمین بودیم و می‌بایست برنده می‌شدیم، این اتفاق نیفتاد و خیلی راحت به حریفان امتیاز دادیم. باز هم می‌گویم اگر بدشانسی و یکسری اتفاقات نبود، الان جای ما و تیم قهرمان عوض می‌شد. به نظرم تیم ما امسال لیاقت گرفتن حداقل یک جام را داشت.

استقلال در این فصل موفق شد بدون باخت قهرمان شود و همین موضوع بهانه ای برای کری بین هواداران استقلال و پرسپولیس شده است. نظر تو در این خصوص چیست؟

من خیلی اهل کری خواندن نیستم و به نظرم باید در زمین حرف‌هایمان را بزنیم. ما هم ۵ قهرمانی متوالی داریم که فوق العاده بوه و رکوردی بی نظیر است.

قراردادت را با پرسپولیس تمدید می‌کنی؟

واقعیت این است که صحبت‌هایی از طرف باشگاه پرسپولیس با من انجام شده است. چند پیشنهاد خوب هم دارم ولی قطعا اولویتم بازی برای پرسپولیس است. به طور حتم طی چند روز آینده به باشگاه خواهم رفت و در خصوص تمدید قرارداد صحبت خواهیم کرد. امیدوارم هرچه خیر است رقم بخورد. بازی برای پرسپولیس افتخار بزرگی است و امیدوارم اتفاقی بیفتد که به نفع من و پرسپولیس باشد.

اشتراک
مطلع شدن
guest
5 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
perspolis

در جواب اکبر۶۶۶۶ بی انصافی نکنید، این پسر آینده باشگاهمون هست و بنده خدا گفته اولویتش پرسپولیس هست ولی خب اگر قرار باشه ازش استفااده نشه چرا باید بمونه و همه باید حمایت کنیم که امثال شریفی رو نگه دارن و بازیش بدن

عشق پرسپولیس

انصافا فنی واخلاقی بازیکن خیلی خوبیه.قبلاتوسایپا با حسین زاده همبازی بود ولی بیشتربازی میکرد وموثرتربود اگه یحیی بهش اعتمادکنه به همراه خدابنده لو هافبک دفاعی مون برای چندین سال تضمینه.فقط امسال اگه بتونیم احمدنورروهم بگیریم برای قهرمانی آسیا شانسمون بیشتر میشه

اکبر۶۶۶۶۶۶۶

پرسپولیس بازیکن دلی می خواهدکلاس نذارید برای ارتش سرخ هرکی دلش نیست بسلامت اومدین درارتش سرخ بزرگ شدین الان کلاس می گذاریدبه سلامت بروپیشنهاداتوبرسی کن دیرنشود

محمود

بنده خدا کجا کلاس گذاشت؟

محمدرضا

بازیکن دلی!؟

درسته باید وفادار باشه نه تنها تو بازیکنی بلکه مدریتی ولیکن بعضی ها دلی برای پرسپولیس اومدن کاری کنن گند زدن توش نمونه انصاری فرد و رسول پناه و نبی و…

دادا کلاس نذاشته حرف دلشو گفته