اخبار بازیکنان

پاسخ منفی پرسپولیس به درخواست فدراسیون تاجیکستان

فدراسیون تاجیکستان و ازبکستان در دو نامه جداگانه به باشگاه پرسپولیس خواهان به خدمت گرفتن ملی‌پوشانشان برای بازی‌های ملی شدند.

صفروف و هنانوف دو بازیکن تاجیکی و تیمروف بازیکن ازبکی سرخپوشان به اردوی تیم ملی کشورهایشان دعوت شده‌اند تا در تورنمنتی برای تیم‌های ملی کشورشان بازی کنند.

باشگاه پرسپولیس هم با درخواست فدراسیون تاجیکستان موافقت نکرده است.

اول اینکه زمان برگزاری بازی های در نظر گرفته شده تاجیکستان خارج از روزهای فیفا است و دوم اینکه هنوز از لیگ ایران ۳ دیدار دیگر باقی مانده است و این تیم برای از دست ندادن مقام دومی در تلاش است اما ظاهرا زمان بازی تیم ملی ازبکستان تداخلی با بازی های پرسپولیس در لیگ ندارد و تمیروف می تواند تیم ملی کشورش را همراهی کند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
سعدی

بود و نبودشون فرقی نداره

امیر ناصر

باید بازیکن های در پیت تاجیک و ازبک واسدی ، لک و …هر چه زودتر از تیم گم بشند عدم موافقت باشگاه با خروج این نابغه ها فرار رو به جلوی کادر فنی لجباز تیمه و خیلی خنده داره آخه این عتیقه ها چه ویژگی داشتند ؟؟؟ آقای گل محمدی فکر میکنه خیلی فوتبال حالیشه ، امسال ‌مقصر اصلی پاره شدن زنجیر قهرمانی های متوالی پرسپولیس کبیر فقط و فقط باند کادر باصطلاح فنی تیم بود !!!!

دوبارنایب قهرمان آسیا(واقعی) نه توچهارجانبه

توروخدا بزارید تمیروف بره بخدا نبودنش بهتر ازبودنشه پاکدل صدبرابر اون بهتره، اصلا فکرکنم یحیی هم با خودش لج افتاده اخه پاکدل روداریم چرا این یارو رو میزاری