اخبار لیگ برتر و حذفی

احضار تعدادی از پرسپولیسی‌ها و استقلالی‌ها به کمیته انضباطی

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تعدادی از اعضای تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال را به این کمیته احضار کرده است.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال قرار بود امروز (دوشنبه) با تشکیل جلسه اولیه به بررسی گزارش‌های ناظر داوری، ناظر مسابقه و ناظر ویژه کمیته انضباطی در دربی ۹۸ بپردازد و سپس از برخی از اعضای دو تیم استقلال و پرسپولیس برای ارائه توضیحات لازم به کمیته انضباطی دعوت کند.

در همین زمینه شنیده می‌شود جلسه کمیته انضباطی امروز به طور کامل و با حضور تمام اعضا برگزار نشده است، اما ظاهراً این کمیته برخی از اعضای دو تیم استقلال و پرسپولیس را که در درگیری‌ها و حاشیه‌های به وجود آمده در دربی ۹۸ نقش داشته‌اند برای ارائه توضیحات به کمیته انضباطی احضار کرده است.

دربی ۹۸ که با تساوی یک – یک خاتمه یافت، حاشیه‌های متعددی از جمله اعتراض شدید کادر فنی دو تیم به داور، حرکت ناپسند محمد دانشگر بعد از گلزنی استقلال به پرسپولیس و همچنین ضربه بهزاد غلامپور به سینه مهدی ترابی را داشت که قرار است به زودی به این تخلفات رسیدگی شود.

اشتراک
مطلع شدن
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
محمدی گنبد

فقط با این فیلم ها فکر نکنید مردم خر هستند آنچه در خصوص مردم فکر میکنید خودتون هستید و هواداران پرسپولیس هوشیار. مقصر شما هستید برنامه ریز هم شما هستید . سفارش پذیر برای حفظ جایگاه شما هستید. انشاالله روزی دستهاتون رو بشه و شما در جایگاه متهم محاکمه بشید نه مجری قانون. واقعا خنده داره. واسه فایل صوتی لو رفته که اظهر من الشمس هست چه غلطی کردید ها؟ اون که واضح بود چرا امتیاز گل گهر برنگشت؟ حالا ام الفساد شده محاکمه گر. ریش و قیچی دست شماست کمی از خدا بترسید. تیم برنده رو ده نفره کردید با سوتهای گماشته تون همه ارکان پرسپولیس رو بهم ریختید حالا هم میخواهید محاکمه کنید!!!! خجالت بکشید.