اخبار لیگ برتر و حذفی

باشگاه گل‌گهر: به وجود عدالت در فدراسیون امیدواریم/اطلاعات غلط کارگزار خارجی یا فدراسیون گابن، مورد تایید ما نیست

باشگاه گل گهر سیرجان بیانیه ای در واکنش به محرومیت این تیم بابت بازیکن گابنی منتشر کرد.

باشگاه گل گهر سیرجان بیانیه ای در واکنش به محرومیت این تیم بابت بازیکن گابنی منتشر کرد.

در این بیانیه آمده است: باشگاه گل گهر سیرجان در طول دوران حیات خود با نگاه ویژه به توسعه ورزش، مجموعه ای دور از جنجال و هیاهو بوده است.

در پاسخ به کلیه تماس ها، شایعات، گفته ها و نقل قول های احتمالی؛ باشگاه گل گهر تاکید می‌کند که احقاق حق خود پس از رای اخیر کمیته محترم انضباطی را تنها از مجاری قانونی دنبال خواهد کرد و به وجود عدالت در فدراسیون فوتبال، کمیته استیناف و سایر مراجع رسیدگی کماکان امیدوار است.

لازم به ذکر است آنچه که در مورد پرونده بازیکن گابنی استخدام شده در باشگاه گل گهر رخ داده، شامل عوامل پیچیده ایست که هزینه ای غیر ضروری را بر مدیریت باشگاه تحمیل کرده است. حال آنکه این باشگاه و عوامل اجرایی به شهادت مکاتبات رسمی و جلسات خود به دنبال کشف حقیقت در مورد این بازیکن و به کار گیری او از راه قانون بوده و هرگز تخطی عدول از آنچه که سازمان لیگ برتر فوتبال ایران برای تعیین صلاحیت بازیکنان خارجی در نظر گرفته، نبوده و به همین دلیل این بازیکن دیرتر از حد معمول به جمع نفرات اضافه شده است.

اگر در این مسیر اشتباهاتی هم رخ داده و اطلاعات غلطی نیز از طریق کارگزار رسمی خارجی بازیکن یا فدراسیون گابن سهوا (یا عامدانه) باعث بروز اتفاقاتی در جریان عقد این قرارداد(با باشگاه) شده که مورد تایید ما نیست.

با این حال باشگاه گل گهر در تمام مکاتبات موجود خود با فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ درخواست تعیین وضعیت بازیکن و بررسی شرایط او مبنی بر صلاحیت حضور در لیگ فوتبال ایران را داشته و در مکاتبه با فدراسیون فوتبال گابن قصوری متوجه این مجموعه نیست چرا که در صدور کارت بازی چیزی جز استعلام و شارع قانون مد نظر ما نبوده است.

انتظار می‌رود با توجه به لزوم انجام رقابت در لیگ برتر فوتبال ایران در شرایط عادلانه به حکم کمیته محترم انضباطی بازنگری شود.

در شرایطی که گل گهر با احساس تضییع حق ، روندهای قانونی را در پی خواهد گرفت تاکید می‌کنیم که نگاه ویژه و عدالت محور به فوتبال در فدراسیون شهاب الدین عزیزی خادم منجر به اصلاح امور جاری در کل و صد البته بررسی های دقیقتر و اعلام آرای منصفانه در کلیه پرونده ها اعم از این پرونده و سایر موارد خواهد شد.

در پایان تاکید می‌کنیم که باشگاه گل گهر بدون هیاهو از ظرفیت قانونی پیش بینی شده برای اثبات حقانیت خود استفاده خواهد کرد و بدین وسیله از رسانه ها و علاقمندان و هواداران فوتبال انتظار داریم که در در آرامش و بدون فضا سازی در این مسیر به ایجاد رقابت عادلانه در فوتبال کمک کنند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
saman

امسال قهرمانی یه مزه دیگه داره از یه طرف دهن هوچیگرانی که از وزیر حرف میزدن بسته میشه از یه طرف با وود این همه بی عدالتی وقتی بفهمن بازم میتونیم قهرمان بشیم دیگه دستشون کوتاه میشه واقعا امسال اگه قهرمان نشیم خیلی خسرت میخورم چون قشنگ مشخصه یه مسیرو ریل رو تنظیم کردن تا پرسپولیس دیگه بره تو نا امیدی

معراج

درود برشما واحسنت

حامد

همون روزی که دقیقه ۸۳ بازی با سپاهان قلعه نوعی بازیکن گابنی را وارد زمین کرد فهمیدم چه خبره.

عدنان

اگه دست های پشت پرده بزارن حق به حق دار برسه عدالت فقط برای تیم خاص کیسه آبی نباشه