لیگ قهرمانان آسیا

پرسپولیس پرتماشاگرترین تیم هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا شد

AFC اعلام کرد

مرجع خبری پرسپولیس : کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد، دیدار پرسپولیس ایران – بنیادکار ازبکستان پرتماشاگرترین دیدار از هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا بوده است.

 

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، اگرچه تعداد طرفداران پرسپولیس در ورزشگاه‌ها در این اواخر نتوانسته رضایت اهالی فوتبال در ایران را بدست آورد اما بازی با بنیادکار توانست پرطرفدارترین بازی هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا شود.

 

بنابر گزارش ناظر بازی پرسپولیس – بنیادکار ازبکستان که با شکست 3 بر یک میزبان همراه شد 31 هزار و 765 نفر به استادیوم آزادی آمدند که این تعداد بیشتر از تعداد تماشاگران در ورزشگاه‌های دیگر بود.

بعد از پرسپولیسی‌ها، 18 هزار و 421 طرفدار النصر عربستان در بازی سه شنبه شب برابر السد در رده دوم بازی‌های پرتماشاگر هفته قرار گرفتند.

گامبا اوزاکا در بازی برابر ججو یونایتد کره جنوبی با 11 هزار و 398 تماشاگر در دره سوم بود و اف سی سئول مقابل ناگویا توانست 10 هزار و 927 نفر را به سکوهای ورزشگاه بکشاند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها