مصاحبه ها

دایی: خنده دار است برای یک اوت استیل آذین منحل می شود

خدا را شکر الگوی کسی نیستم که سرش را آن‌‌گونه تیغ می‌اندازد


مرجع خبری پرسپولیس: سرمربی پرسپولیس در واکنش به اظهارات سوشا مکانی گفت: خدا را شکر من الگوی این آقا نیستم که روی سرش آن‌گونه تیغ می‌اندازد.

علی دایی پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه بازی خوبی مقابل تیم خوب استیل‌آذین انجام دادیم. من به روزنامه‌ها کاری ندارم که چه چیزی می‌نویسند اما کار ما کاملا جوانمردانه بود و خدا را شکر جوانمردانه بازی کردیم. من از شما می‌پرسم آیا در جواب وقت تلف کردن حریف باید فیرپلی داشته باشیم. کجای دنیا دیدید تمارض می‌کنند، توپ را بیرون می‌زنند و قصد پس گرفتن توپ را دارند. این آقا که در بازی روز گذشته ادعای کمردرد داشت چه طور بازیکنان ما را آن طور می‌زد؟ مگر می شود؟

وی گفت:‌ مکانی پس از مصدومیت شیرجه‌هایی می‌زد که عجیب و غریب بود. ما هم فوتبال بازی می‌کردیم و این چیزها را می‌دانستیم. ما یاد گرفتیم وقتی فیرپلی می‌کنند که یک بازیکن واقعا مصدوم باشد تا به وضعیتش رسیدگی شود. من از شما می‌پرسم وقتی ما گل زدیم آیا دروازه‌بان یا مدافع حریف افتاده بود. پاسخش منفی است.

 

دایی ادامه داد: ‌بازی جوانمردانه معنای دیگری دارد. اول معنای آن را متوجه شوید که در دنیا چگونه از این کلمه استفاده می‌شود و سپس بگویید حرکت ما ناجوانمردانه است. به نظر من کار آنها ناجوانمردانه بود. عکس‌ها و همه چیز است که گواه حرف‌های من خواهد بود.

 

دایی در جواب سؤالی در مورد تصمیم هدایتی مبنی بر منحل کردن استیل‌آذین گفت: من کاری به این حرف‌ها ندارم. آقای هدایتی برای من فردی محترم است چون از جیب خودش برای این فوتبال خرج می‌کند اما من به عنوان یک برادر کوچک از ایشان خواهش می‌کنم موارد تیمش را بررسی کند.

این مربی یادآور شد: هدایتی چه طور می‌تواند این همه هزینه کند اما شرایط تیمش این طور باشد. او به نظر من آدم باوجودی است چون پول از جیبش برای فوتبال خرج کرده است. ما باید نگاه کنیم چه چیزهایی باعث شده این همه تغییرات در این تیم به وجود آید. من امیدوارم هدایتی اشتباهات را در آینده تکرار نکند و بتواند برای پیشرفت فوتبال این مملکت باز هم خدمت کند.

وی در جواب این سؤال که آیا از نظر فنی از عمکرد پرسپولیس نسبت به بازی با ذوب‌آهن راضی است یا خیر، گفت: در نیمه دوم بله اما در نیمه اول زیاد خوب نبودیم. با این حال موقعیت خوبی داشتیم و حریف حرفی برای گفتن نداشت. در نیمه دوم همه کار از لحاظ فنی کردیم و قبل از رسیدن به گل دوم، چهار موقعیت داشتیم اگر آن توپ‌ها گل می‌شد الان کار به اینجاها کشیده نمی‌شد.

دایی خطاب به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: من به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعتقاد دارم. فیلم بازی، عکس‌های مختلف و همه چیز هست تا آنها نظرشان را اعلام کنند. امیدوارم تصمیم درستی گرفته شود.

وی در جواب این سؤال که قبول دارید حرکت مربیان در داخل زمین به بازیکنان سرایت خواهد کرد،‌ یادآور شد: به طور حتم قبول دارم اما خدا را شکر شروع کننده کار و این جنجال ما نبودیم. شما بروید فیلم‌ این اتفاقات را نگاه کنید.

سرمربی پرسپولیس در جواب سؤالی درباره اظهارات مکانی مبنی بر اینکه “دیگر دایی الگوی فوتبالی من نیست “، گفت: من دوست دارم الگوی کسانی باشم که رفتار و منش خوبی داشته باشند. شما نگاه کنید من با سر شکسته و طحال پاره به خاطر جمهوری اسلامی ایران بازی کرده‌ام. هیچ وقت خودم را زمین نزدم، به هواداران حریف بی‌احترامی نکردم و ادا و شکلک برای مسخره کردن درنیاوردم.

دایی اضافه کرد:‌ خواهش می‌کنم بازی دیروز را دوباره نگاه کنید. اصلا کاری به این حرف‌ها نداریم. شما شکل ظاهری دروازه‌بان حریف را نگاه کنید و با من مقایسه کنید. آیا این طور بوده که من در عمرم روی سرم خط بیندازم. همان بهتر که الگوی ایشان نیستم. این خط انداختن روی سر برای گروه‌های خاصی است که با تیغ این کارها را می‌کنند. خدا را شکر که من اسطوره این آقا نیستم. به نظر من خدا جای حق نشسته و اجازه نداد که دروازه‌بان حریف بیرون از زمین سبز مجازات شود و همان داخل زمین کار را تمام کرد.

سرمربی پرسپولیس در خصوص اظهارات مهدی مهدوی‌کیا گفت: بازیکنان استیل‌آذین همه اعتقاد داشتند که کار مکانی فیرپلی نبود. ما باید یاد بگیریم در زمین ورزش جوانمردانه بازی کنیم. مگر اینجا چاله میدان است که هر کاری دوست دارند انجام بدهند و ما هم توپ را به آنها بدهیم؟ صحبت‌هایی که از دوربین‌ها پخش شد نشان می‌دهد که مکانی چقدر به رحمان احمدی بی‌احترامی کرد و حتی در راهروی تونل ورزشگاه با او برخورد داشت. باز هم می‌گویم خدا را شکر من الگوی این آقا نیستم.

دایی ضمن انتقاد از اخطاری که داور به علیرضا حقیقی داد گفت: اصلا نمی‌دانم چرا این اتفاق افتاد. حقیقی پس از به ثمر رسیدن گل ما برای خوشحالی به سمت بازیکنانمان آمد و ناگهان سعی کرد مکانی را از عصبانیت خارج کند. این اولین باری بود که این واکنش را از حقیقی می‌دیدم اما داور به او کارت زرد نشان داد، یا کارت قرمز نور محمدی. مدافع برزیلی حریف طوری آرفی را زد که همه شما آن را دیدید. حتی مهدوی‌کیا نیز به طرف گفت چه کار می‌کنی ؟اصلا این مدافع برزیلی برای فوتبال نیامده بود و من می‌گویم حیف از این هزینه‌ها که هدایتی کرد. هاشمیان اولین باری بود که این طور از کوره در رفت پس ببینید چه اتفاقی افتاده بود.

این مربی درباره رفتار لیدرهای باشگاه گفت: خیلی راحت می‌شود رفتار لیدرها را در یک مسئله فرهنگی و اجتماعی کنترل کرد. آدم‌هایی باید انتخاب شوند که به فکر موفقیت تیم‌شان باشند. پس قطعا بازیکنان می‌توانند کمک کنند.
بازیکنان ۹۰ دقیقه زیر فشار شدید بازی هستند و اگر بتوانند خودشان را کنترل کنند قطعا نتیجه آن بر روی سکوها دیده می‌شود.

دایی در پایان در خصوص بازی مقابل بنیادکار گفت: من قولی در خصوص این بازی ندادم اما باید ببریم. چون چاره‌ای دیگر نداریم. می‌خواهیم از گروه خودمان صعود کنیم. به تشویق هواداران مثل بازی با استیل‌آذین ۹۰ دقیقه نیاز داریم. اگر هواداران ما را تشویق نمی‌کردند و در دقایق پایانی ما را تنها می‌گذاشتند چه بسا برابر استیل‌آذین به برد نمی‌رسیدیم.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها