لیگ قهرمانان آسیا

چهره ۴ تیم منطقه شرق مشخص شد/کدام تیم حریف پرسپولیس می‌شود؟

با صعود ۲ تیم کره‌ای، یک تیم ژاپنی و یک تیم چینی چهره ۴ تیم پایانی لیگ قهرمانان آسیا در منطقه شرق مشخص شد.

مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در منطقه شرق امروز با دو دیدار دیگر پیگیری شد و دو تیم سوان بلووینگز کره‌جنوبی و ویسل کوبه ژاپن به مرحله بعد رسیدند.

بیجینگ گوان چین هم با یک گل توکیو ژاپن را مغلوب کرد و به مرحله بعد صعود کرد.

اولسان کره‌جنوبی هم دیگر تیم این کشور است که با ۳ گل از سد ملبورن ویکتوری استرالیا عبور کرد.

بر این اساس دو تیم از کره‌جنوبی، یک تیم از ژاپن و یک تیم از چین در جمع ۴ تیم مرحله نیمه نهایی حاضر شدند تا در نهایت چهره دوتیم فینالیست این منطقه مشخص شود و در نهایت قهرمان منطقه شرق به مصاف پرسپولیس ایران خواهد رفت.

دیدار پرسپولیس ایران با قهرمان منطقه شرق در تاریخ ۲۹ آذرماه در دوحه قطر برگزار می‌شود.

مقایسه عملکرد پرسپولیس و تیمهای یک چهارم نهایی:
پرسپولیس ۵ برد ۲ مساوی ۲ باخت
بیجینگ گوان ۶ برد ۱ مساوی
اولسان هیوندای: ۶ برد ۱ مساوی ۰ باخت
ویسل کوبه ۳ برد ۲ باخت
سوون سامسونگ ۲ برد ۲ مساوی ۱ باخت

* برد پرسپولیس در ضربات پنالتی مساوی حساب شده است.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
15 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
amir

سلام از لحاظ سبک بازی بیجینگ چین و ویتسل کوپه از همه قشنگ تر بازی میکنن به نظر من یکی از این دو تیم فینالیست هستش. این ۲ تیم فوتبال مالکانه بازی میکنن که توپ گیری ازشون خیلی سخته.

فقط پرسپولیس

ای تیمایی که اومدن هیچکدوم محروم یا مصدوم ندارن؟؟

مهدی

سلام…فقط اونجا که طبق قانون برد پرسپولیس تو ضربات پنالتی مساوی حساب شده را برای آقای طباطبایی ارسال کنید بلکه قانون را یاد بگیره زشته بخدا

ابوالفضل

شک نکنید سون سامسونگ میاد فینال
دوره قبل رو نمیدونم چیکار کرده
ولی دو دوره قبل که ما رفتیم فینال تا نیمه نهایی اومده بود و به کاشیما باخت و حذف شد

محسن

اولسان به احتمال زیاد میاد فینال بهتر از همه بازی کرده

رضا

هر تیمی باشه بجز تیم ویسل کوبه

فواد

حسم میگه سوون سامسونگ میاد فینال

جابر

وزیر ششتقلالی

سعید جم

سلام به دوست خوبم ارتش سرخ، به نظر من بهترین سیستم برای بازی فینال ۴-۲-۳-۱ هست، دروازه بان حامد لک، مدافعان از راست به چپ نعمتی، کنعانی زادگان، حسینی، آقایی، دو هافبک دفاعی کامیابی نیا با خصوصیات تدافعی تر و سرلک به عنوان هافبک نفوذی، سه هافبک جلو از راست به چپ بشار، نورالهی و عالیشاه که البته در طول بازی به طور مرتب جایشان را با هم عوض میکنند، تک مهاجم هم اگه انشاالله آل کثیر بخشیده شد و آماده هم بود بازی کنه در غیر این صورت رمضانی، این ترکیب چند حسن داره، اول اینکه با ۵ هافبک شانس بردن جنگهای وسط زمین بیشتر میشه، دوم اینکه با حضور نعمتی و آقایی در دو سمت دفاع و بشار و عالیشاه میتوانیم با دوندگی زیاد کانالهای کناری را هم ببندیم، سوم هم اینکه در فاز هجومی هم میتوانیم با عناصر سرعتی مان به سمت دروازه حریف هجوم ببریم، حضور آرمان رمضانی هم با توجه به دوندگی خوبش و قدرت سرزنیش میتونه هم در فاز دفاع و هم در حمله تاثیر گذار باشه، البته این نظر من به عنوان یه هوادار تیمه و کادر فنی با آنالیز دقیق و بررسی شرایط بازیکنا بهترین تصمیم رو میگیره، الان تنها دغدغه من برگزاری بازی با ذوبه تا تیم از شرایط مسابقه دور نشه و به امید خدا مصدوم و کرونایی هم نده.

قرمزته

این تیم قهرمان میشه خدا می دونه که حقشه فقط انرژی مثبت بدین بچه ها

ارتش سرخ

سلام لطفا کامنت میذارین ؟

بهترین ترکیب برای فینال چیه به نظرتون ؟
مخصوصا هافبک و خط حمله .

Nargers

حمله رمضانی فیکس نباشه فقط

مهدی فخاری

لک
آقایی سید کنعانی سیامک
کمال. سرلک
احمد
عالیشاه رمضانی بشار

Hashem hashemi

حامد لک
آقایی. سید جلال کنعانی زادگان. شیری
کامیابی نیا
عالیشاه. بشار رسن. احمد نوراللهی
عبدی. نعمتی

parsa

تیم بیجینگ بهترین حریفه هر چقدرم قوی باشه بازم از چین هس کره وژاپن از نظر روانی سخت تره بازی کردن تاتیمای چینی