لیگ قهرمانان آسیا

ژاپنی‌ها در صورت حضور در فینال آسیا با نیمی از بازیکنان مقابل پرسپولیس

فدراسیون فوتبال ژاپن اعلام کرد هفته پایانی لیگش همزمان با فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون فوتبال ژاپن جدول زمان بندی بازی‌های ۳ نماینده این کشور حاضر در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ را اعلام کرد.

بر این اساس هفته پایانی جی لیگ همزمان با فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ در تاریخ ۱۹ دسامبر( ۲۹ آذرماه ۹۹) برگزار می‌شود.

فدراسیون فوتبال ژاپن در این باره به ۳ نماینده‌اش در آسیا یعنی ویسل کوبه، اف سی توکیو و یوکوهاما اعلام کرد در صورت صعود هر یک از این تیم‌ها به فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ باید نیمی از بازیکنان در بازی هفته پایانی لیگ این کشور حضور داشته باشند و نیمی دیگر در فینال باشند.
این اقدام فدراسیون ژاپن در صورت صعود یک تیم ژاپنی به فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ به نفع پرسپولیس خواهد بود چون با نیمی از بازیکنانش باید در این بازی حساس بازی کند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
پوکر قهرمانی

امسال به امید خدا قهرمانیم

نصیر

اتفاقا فدراسیون فوتبال ژاپن دو سال پیش در حرکتی کاملآ غیر فوتبالی برای بازی با پرسپولیس ساعت بازی رو از شب آوردن ظهر و صبح به وقت ایران یکی از بازیهای داخلی نماینده ژاپن رو هم لغو کردن همان زمان داخل ایران جو راه انداخته بودن که پرسپولیس باید چهار روز قبل فینال با سایپا بازی کنه و اگر نکنه محروم میشه و…..که کاملا عمدی بود

محمد

بشنوید ولی باور نکنید

علی جاوید

پرسپولیس تیمی نیست ک ب این جور شرایط دل خوش باشه و دوق کنه ،ما مرد روزهای سختیم