مصاحبه ها

فنونی زاده: تیم‌های دوم تا ششم لیگ منتظرند از پرسپولیس امتیاز کسر شود

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از تیم دوم تا ششم جدول منتظر هستند تا از پرسپولیس امتیاز کسب شود و به خاطر همین بازی می‌کنند.

مرتضی فنونی‌زاده در گفت‌وگو با ایرنا، در خصوص بازی فردای پرسپولیس و فولاد خوزستان اظهار داشت: بازی ۴۸ ساعت عقب افتاد که به نفع فولاد شد اما در کل نکونام تیم خوبی دارد که برای سهمیه می‌جنگد. امیدوارم که این بازی برای پرسپولیس ختم به خیر شود.

وی ادامه داد: امیدوارم پرسپولیس در نهایت پیروز شود تا کار قهرمانی تمام شود. پرسپولیس اگر می‌خواهد فولاد را ببرد باید مانند بازی با ماشین سازی بجنگد. در نهایت فکر می‌کنم پرسپولیس با نتیجه دو بر یک فولاد را شکست می‌دهد.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص عدم پرداخت مطالبات برانکو و احتمال محرومیت سرخپوشان گفت: برانکو برای پرسپولیس زحمت کشیده و فقط دنبال حقش است. بدون هیچ کم و کاستی باید طلب او را بدهند. البته اگر منابع مالی فراهم نیست برانکو هم باید کمی کوتاه بیاید و پولش را به صورت اقساطی بگیرد.

فنونی‌زاده خاطرنشان کرد: کسر امتیاز و بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس را تهدید می‌کند. از تیم دوم تا ششم جدول منتظر هستند تا از پرسپولیس امتیاز کسب شود و به خاطر همین بازی می‌کنند.

وی عنوان کرد: البته تلاش این تیم‌ها بی‌فایده است. همانطور که رسول‌پناه قول داده بود باید پول برانکو را بدهند. البته وضع مالی هم خراب است ولی هر طور شده باید این پول پرداخت شود تا خطری پرسپولیس را تهدید نکند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
2 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
morteza

شما مثلا پیشکسوت زیادی داری مصاحبه میکنی و شکر میخوری…
خواهشا شما و قلیچ فراموش کنید یه روز تو پرسپولیس بازی می کنید شما دوتا عقل کلا هردفه با مصاحبه کردنتون سوژه و بهانه میدید دست کیسه جماعت

soheil

شما که عاقلی خواهشا بگو اگه امثال وحید قلیچ یا مرتضی فنونی زاده حرف نزنن فیفا یا ای اف سی کاری ندارن باهامون؟ امتیازی کسر نمیشه یا محروم نمیشیم؟
یعنی این سازمانهای بین المللی منتظرن ببینن کیسه کشا تو ایران چی میگن؟ یا اگه اینها حرف نزنن اونوقت هیچ کیسه کشی بهانه پیدا نمیکنه؟
سی و پنج سال از چهل سال عمرم پرسپولیسیم دو آتیشه. ندیدم استقلالی بهانه کم بیاره. نگران نباش. اینا صدبار بزنی، ببری، لهشون کنی بازم از زمین بلند میشن میگن شهردار پرسپولیسیه زمین لیز بود خودم خوردم زمین.