اخبار لیگ برتر و حذفیحواشی

حاشیه دربی ۸۸| حضور پلیس زن و بازار سیاه بلیت‌فروشی/ باز شدن در‌های ورزشگاه آزادی زودتر از زمان اعلام شده + عکس

پرسپولیس نیوز: درهای ورزشگاه آزادی زودتر از زمان موعد به روی هواداران دو تیم پرسپولیس و استقلال باز شده است.

حساس‌ترین دیدار هفته هشتم لیگ برتر فوتبال در قالب دربی ۸۸ پایتخت بین دو تیم فوتبال استقلال و پرسپولیس از ساعت ۱۸:۳۰ امروز ( پنجشنبه) در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

* درهای ورزشگاه آزادی در حالی از ساعت ۸:۳۰ صبح به روی هواداران باز شد که پیش از گفته شده بود علاقمندان دو تیم از ساعت ۱۲ می‌توانند وارد ورزشگاه شوند.

* در حالی بلیت تمام جایگاه‌های ورزشگاه آزادی از طریق اینترنت در روزهای گذشته پیش فروش شده که فقط بلیت جایگاه طبقه دوم و پشت دروازه در ورزشگاه آزادی به فروش می‌رسد.

* بازار سیاه بلیت فروشی مثل شهرآوردهای گذشته داغ است و بلیت روبه‌روی جایگاه به مبلغ ۱۰۰ و ۲۰۰ هزار تومان خرید و فروش می‌شود.

* بازرسی بدنی شدیدی از سوی ماموران انتظامی و یگان ویژه از هواداران دو تیم به عمل می‌آید.

* پلیس زن برای شناسایی هواداران دخترِ پسرنما در ورزشگاه آزادی حضور دارد و چنانچه مورد مشکوکی گزارش شود نسبت به این موضوع ورود می‌کنند.

* بسیاری از هوادران دو تیم با مشکل تهیه بلیت مواجه هستند و اطراف ورزشگاه آزادی به دنبال بلیت می‌گردند.

* برخی از هواداران که از شهرستان‌های مختلف‌ برای تماشای بازی به تهران آمده‌اند دیشب را مقابل ورزشگاه آزادی به صبح رسانده‌اند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها