اخبار بازیکنان

ادامه مشکلات شیث و عادل

فردوسی پور: شیث شخصیت کاپیتانی پرسپولیس را ندارد

مرجع خبری پرسپولیس : عادل فردوسی‌پور تهیه‌کننده و مجری برنامه نود، در برنامه دوشنبه شب خود باز هم شیث رضایی مدافع پرسپولیس را از انتقادها و کنایه‌هایش بی‌نصیب نگذاشت و در جمله‌ای جالب توجه اعلام کرد که این بازیکن شخصیت کاپیتانی پرسپولیس را ندارد.

 

قسمتی از برنامه نود به بررسی وضعیت شیث در پرسپولیس و موضوع اخراج او توسط علی دایی اختصاص داشت و فردوسی‌پور با محمود خوردبین سرپرست پرسپولیس هم ارتباط تلفنی برقرار کرد.

 

مجری برنامه نود در قسمتی از حرف‌های خود در مورد شیث گفت: «این درست که رضایی شخصیت کاپیتانی پرسپولیس را ندارد ولی اگر دایی او را به دلیل بازی ضعیف اخراج کرده است، درست نیست.

 

اگر بازیکنی ضعیف بازی کند، سرمربی می‌تواند او را سکونشین کند ولی اخراج از تیم نمی‌تواند درست باشد.» عادل با گفتن این جمله که شیث شخصیت کاپیتانی پرسپولیس را ندارد، باز هم یکی از جملات دردسرساز خود را به زبان آورد و باید دید رضایی در مورد حرف‌های فردوسی‌پور چه واکنشی نشان خواهد داد.

 

 

 

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها