مصاحبه ها

بیرانوند: همه زحمت کشیدند تا دروازه‌بان نهم جهان شوم/ پرسپولیسی‌ها با روحیه خوبی به مصاف استقلال می‌روند

پرسپولیس نیوز: دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشبختانه با بردی که مقابل نفت به دست آوردیم با روحیه خوبی وارد دربی هشتاد و پنج خواهیم شد.

علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم ملی‌پوش فوتبال پرسپولیس در خصوص انتخابش به عنوان نهمین دروازه‌بان جهان در سال ۲۰۱۷ گفت: خوشحالم که این عنوان را به دست آوردم و جا دارد که از زحمات مربیانم در همه این سال‌ها تشکر کنم. چه در پرسپولیس و چه در تیم ملی سایر بازیکنان زحمت کشیدند تا این اتفاق رخ بدهد.

وی درباره وضعیت تیم پرسپولیس در آستانه دربی هشتاد و پنج اظهار داشت: خوشبختانه اتفاق خوبی رخ داد و ما با پیروزی مقابل نفت تهران توانستیم با برد به دربی برسیم. از طرف دیگر تیم استقلال هم با پیروزی به دربی می‌آید و هر دو تیم با روحیه مناسبی وارد این رقابت می‌شوند. ما تمرینات خوب و شادابی را انجام دادیم و امیدوارم هواداران از دیدن یک بازی جذاب راضی شوند.

دروازه‌بان تیم پرسپولیس در خصوص درگذشت مرحوم ابراهیم آشتیانی پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: من این ضایعه را به خانواده مرحوم آشتیانی و به خانواده بزرگ پرسپولیس و همه مردم ایران تسلیت می‌گویم. مرحوم آشتیانی انسان بزرگ و فوتبالیست مطرحی بود که واقعاً درگذشتش همه را ناراحت کرد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
طوفان سرخ

درسته همه زحمت کشیدن بغیر از خودت…البته امیدوارم بازی دربی همه اون اشتباهات را جبران کنی

Rwin

بابا این نهم شدن رو نگید سوژه میشیم بخدا . یه رای هم نیاوردی

بلوچستان به عشق پرسپولیس

زنده باد بیرانوند مخصل تموم پرسپولیس ها عشق فقط پرسپولیس به امید برد بازی فردا خواهشا اونهای که به ورزشگاه میرن هرکی توی ترکیب بود تا دقیقه نود تیم رو حمایت بکنند حمایت حمایت ………… هرچی از بازی بگذره تیم رون تر بازی مینکه ایشا الله ۲بر صفر داربی رو میبریم علیپور با کمال گتوزه گل میزنند ما به عشق پرسپولیس از بلوچستان آومدیم به عشق پرسپولیس ( نیکشهر -.چابهار . ایرانشهر . زاهدان ) تعدا د ۴۰۰نفر شما هم بیای برای حمایت پرسپولیس کبیر جایگاه ۳۶

بهروزرضایی

چراسوژه میشیم اصلاسوژه چی میشیم؟انقدنترسین