لیگ قهرمانان آسیا

اتهام سنگین به مهاجم سوری الهلال در آستانه بازی با پرسپولیس

پرسپولیس نیوز: «عمر خربین» مهاجم سوریه‌ای تیم الهلال عربستان در آستانه بازی با پرسپولیس متهم به دریافت کارت زرد عمدی در دیدار برابر استرالیا شده است.

دیدار برگشت تیم های فوتبال پرسپولیس و الهلال عربستان در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا روز ۲۵ مهرماه در مسقط برگزار می شود.

عمر خربین مهاجم سوری الهلال در دیدار رفت نقش کلیدی داشت و توانست به تنهایی سه گل به پرسپولیس بزند. خربین بعد از آن همراه با تیم ملی سوریه راهی مالزی شد تا در دیدار رفت مقابل استرالیا در مرحله پلی آف انتخابی جام جهانی بازی کند.

با این حال خربین در آن مسابقه یک کارت زرد گرفت تا در مجموع دو کارته شود و دیدار برگشت با استرالیا را از دست بدهد. خربین بعد از دو کارته شدن، اردوی سوریه را ترک کرد و در اولین فرصت خود را به اردوی الهلال رساند و روز گذشته در ریاض با این تیم تمرین کرد.

دریافت کارت زرد خربین این روزها به سوژه اصلی شبکه های اجتماعی و بعضی از رسانه های سوریه و کشورهای عربی تبدیل شده است. خیلی ها معتقدند خربین عمدا در صحنه ای که نیاز به انجام خطا نبود، کارت زرد گرفته است تا بتواند به اردوی الهلال قبل از بازی با پرسپولیس برسد.

این در حالی است که الهلال بیش از ۱۸ بازیکن خود را به دلیل حضور در تیم های ملی مختلف (تیم ملی عربستان، سوریه و عمان) در اختیار نداشت و با این تعداد غایب راهی اردوی ابوظبی شده بود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Ramin. سرخ

امیدوارم که سوریه حذف بشه

amir

یاعلی پرسپولیس

amir

اگه پرسپولیس شل نکنه میبره چون اونا فکر کردن از الان بردن
یاعلی بچه ها

علی

دوستان بنظر شما اگر برانکو و مدیریت و خود بازیکنها مثل طارمی دچار اشتباه نمیشدن و مدیریت بهتری میکردن و الان پرسپولیس همه نیروهاشو داشت و مثل اون ترکیب برابر استقلال که ۴ تا زدیم و رامین و احمد و طارمی و …همگی بودن و ربیع خواه و ماهینی بیرون بودن و این ترکیب جلوی الهلال بودن ایا الهلال رو شکست نداده و فینالیست نمیشدیم؟ ای کاش مدیریت و برانکو بیشتر دقت میکردن . افسوس که خودمون با دست خودمون تیمو و ترکیب رو ضعیف کردیم و فرستادیم جلوی الهلال و جام رو دو دستی تقدیم کردیم. فرصتهای اینچنینی رو باید روی هوا میزدیم .