مصاحبه ها

سهیل مهدی: امسال هم سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲+۲ بود/ عملکرد پرسپولیس در سهمیه‌ها تأثیرگذار است

پرسپولیس نیوز :رئیس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ می‌گوید که شرایط پرسپولیس و نحوه نتیجه‌گیری این تیم در لیگ قهرمانان آسیا در امتیازهای فوتبال ایران تأثیرگذار است.

سهیل مهدی  در خصوص ادعای یک روزنامه قطری مبنی بر اینکه سهمیه فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا برای سال ۲۰۱۹ به دو سهمیه مستقیم و دو سهمیه پلی‌آف تقلیل پیدا می‌کند، اظهار داشت: هنوز چیزی در این خصوص مشخص نیست و باید امتیازها مورد بررسی قرار بگیرد. هنوز رده‌بندی نهایی مشخص نشده و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا بازی دارد. شرایط این تیم در امتیاز باشگاه‌های ایران تأثیرگذار است و رنکینگ نهایی تیم ملی هم مشخص نیست.

وی افزود: تنها چیزی که مشخص است، از سال ۲۰۲۰ نحوه بررسی امتیازها به این شکل خواهد بود که عملکرد تیم ملی ۱۰ درصد و باشگاه‌ها ۹۰ درصد در روند امتیازدهی تأثیرگذار است. با این حال باید منتظر بمانیم تا امتیازها مشخص و سپس سهمیه‌های ما برای دو سال دیگر مشخص شود. ۲+۲ شدن سهمیه‌های ما چیز عجیبی نیست و سهمیه ما برای سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ هم ۲+۲ بود، اما به دلیل تعلیق فوتبال کویت و محرومیت آنها ۱+۳ شدیم. شاید در امتیازدهی جدید هم محرومیتی شامل برخی کشورها شود و سهمیه‌ها تغییر کند. سهمیه‌ها نیز هر دو سال یک بار مشخص می‌شود . اگر سهمیه‌ای اعلام شود، تا دو سال اعتبار دارد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
shman

متاسفانه مهدی طارمی بگیر ونگیر داره .دریک بازی که همه انتظار گلزنی اورا دارند عقیم وناتوان وضعیف نشان میدهد مثل همین بازی با سیاه جامگان ویک بازی هم که کسی توقعی ازاو ندارد گلزنی اش گل میکند .خدا کند روز مهدی باشد