اخبار لیگ برتر و حذفی

حسن‌زاده: به زودی رای متخلفان دربی ۷۹ اعلام می‌شود

پرسپولیس نیوز : رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: بررسی های لازم را در خصوص اتفاقات رخ داده در شهرآورد ۷۹ انجام داده و به زودی رای تخلفات این دیدار اعلام می شود.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسماعیل حسن زاده در مورد بازی‌های جام حذفی اظهار داشت: منتظر گزارش دیدارهای نفت تهران و صنعت ساری، پرسپولیس و گل گهر سیرجان، استقلال و ذوب آهن و تراکتورسازی تبریز با پدیده مشهد از سری رقابتهای جام حذفی فوتبال کشور هستیم تا در صورت وجود تخلف و یا هر اتفاقی رای صادر کنیم.

وی افزود: هنوز گزارشی از سوی مسئولین برگزار کننده بازی و داوران به دستمان نرسیده است. ضمن اینکه در رسانه ها نیز مطالب مربوط به این بازیها را دنبال کرده‌ام و فکر می کنم مورد خاصی وجود نداشته باشد.

رئیس کمیته انضباطی درباره رای تخلفات دیدار پرسپولیس و استقلال گفت: بررسی های لازم را در خصوص اتفاقات رخ داده در شهرآورد 79 انجام داده و به زودی رای تخلفات این دیدار اعلام می شود.
 

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها