اخبار بازیکنان

خط قرمز انصاری فرد و قاضی روی حاشیه ها/ پورشه ۹۱۱!

پرسپولیس نیوز : حیف شد، کاش یکی پاس آن یکی را گل می‌کرد تا برای‌شان تیتر می‌زدیم «پورشه ۹۱۱».

برای این تیتر حتما عکس مناسبی هم جور می‌کردیم. بالاخره آنقدر عکاس برای بازی پرسپولیس به استادیوم می‌رود که یکی‌شان تصویر شادی توأمان انصاری‌فرد و قاضی و جشن بعد از گلشان را که همدیگر را در آغوش گرفته‌اند و شماره ۹ یکی کنار ۱۱ دیگری قرار گرفته، ثبت کند.
بحث همین‌جاست، جایی که از دو هفته قبل صحبتی به میان آمده که کریم و محمد با هم مشکل دارند. یکی می‌گوید همدیگر را قبول ندارند و آن یکی شایعه انداخته که به هم پاس نمی‌دهند. قاعدتا برآیند این پچ‌پچ‌ها باید این شود که دو مهاجم ملی‌پوش پرسپولیس سایه همدیگر را با تیر می‌زنند و اصلا با هم رابطه خوبی ندارند. شاید تا قبل از بازی با ذوب‌آهن این شایعات به اوج خودش رسیده بود اما در وقت‌های اضافه مسابقه با ذوب‌آهن اتفاقاتی افتاد که تا حدود زیادی می‌توان به فراموش کردن تمام آنچه پیش از این اتفاق افتاده بود دلخوش بود.
کریم و قاضی تا اینجا ۵ بار از ابتدا در ترکیب اصلی پرسپولیس کنار هم قرار گرفته‌اند؛ دوبار جلوی نفت آبادان، یک بار مقابل گهر، یک‌بار در کرمان مقابل مس و یک‌بار هم مقابل نفت تهران اما در تمام این مسابقات و بازی‌هایی که دقایقی کنار هم بوده‌اند کمتر شده تصویر مشترکی از آنها کنار هم ثبت شده باشد. این مساله و سندیتش که با جست و جوی عکس‌های این بازی‌ها به‌دست می‌آید می‌تواند به هوادار پرسپولیسی ثابت کند این دو مهاجم تقریبا هیچ‌گاه به سوی هم نرفته‌اند و می‌توان با کنار هم قرار دادن این تصاویر و شایعاتی که مطرح می‌شود پی اختلاف را گرفت؛ اینکه از کجا شروع شد؟ چرا شروع شد و دلیل کشدار شدنش چه بود؟
همه این حرف‌ها به کنار اما در وقت‌های اضافه مسابقه فولادشهر اتفاقات خوبی افتاد. کریم و قاضی آمده بودند که گل بزنند و برای خودنمایی آنقدر انگیزه داشتند که تیم منفعل پرسپولیس در تمام ۱۰۵ دقیقه در ۱۵ دقیقه پایانی با این دو مهاجم پورشه‌سوار شبیه پورشه‌ای شده بود که تازه داشت دور می‌گرفت. پورشه ۹۱۱ اس‌توربو که هنوز در رویاهای بسیاری از عشق ماشین‌ها یک موجود خارق‌العاده است تازه داشت دورهای اول روی پیست را می‌زد تا موتورش گرم شود. صفر تا صد این پورشه که طی شد داور سوت پایان را کشید اما در همان دورهایی که ماشین زد اتفاق خوبی افتاد. اول کریم بود که به محمد پاس داد و قاضی هم دقایقی بعد تلافی کرد. یک‌بار هم قاضی داخل آفساید شد تا کریم پاس ندهد و بار دیگر روی قاضی خطا شد تا حمله این زوج به نتیجه نرسد.
زوج قاضی- انصاری‌فرد می‌تواند همان پورشه ۹۱۱‌ای باشد که پرسپولیسی‌ها به آن افتخار می‌کنند. شاید بازی بعد یکی پاس داد و آن یکی گل زد تا هم شایعات فراموش شود هم قاضی کریم را در آغوش بگیرد و عکس یک و تیتر یک ما جور شود.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها