اخبار استقلال

۳ بازیکن جا مانده از اردوی تیم امید مشخص شدند/ نگرانی بابت بدقولی استقلالی‌ها

تیم ملی فوتبال امید ایران در شرایطی دقایقی دیگر به سمت فرودگاه امام خمینی سفر می‌کند که ۳ بازیکن از لیست خط خوردند.

تیم ملی امید فوتبال ایران دقایقی دیگر برای حضور در رقابت‌های انتخابی قهرمانی زیر ۲۳ آسیا عازم فرودگاه امام خمینی می‌شود.

با توجه به اینکه امیر حسین پیروانی ۲۶ بازیکن را به اردوی تیم ملی دعوت کرده بود نام ۳ بازیکن باید خط می‌خورد.

پیام نیازمند از پیکان، امیر یحیی‌زاده از خونه به خونه از لیست تیم ملی امید خط خوردند. همچنین عارف آغاسی هم که از سوی باشگاهش فراخوانده شده بود تیم ملی امید را در این سفر همراهی نمی‌کند.

از سوی دیگر کادرفنی تیم ملی امید نگران وضعیت سه بازیکن دعوت شده از باشگاه استقلال است.

مهدی قائدی، امید نورافکن و سیدمجید حسینی ۳ بازیکن استقلال هستند که هنوز به اردو اضافه نشدند و در حال حاضر در ارمنستان حضور دارند.

قرار است این بازیکنان در خارج از ایران به اعضای تیم اضافه شوند اما تا به این لحظه هنوز وضعیت آنها به طور دقیق مشخص نیست و کادرفنی این ننگرانی را دارند که مثل تراکتورسازی تصمیمات لحظه‌ای گرفته شود و این بازیکنان هم نیایند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
شادگان عاشق قرمز

اگه کیسه بازیکناش رو نداد ما هم باید محرمی رو برگردونیم.

شادگان عاشق قرمز

افتخاری مدیر کیسه الکیـگفته بود که بازیکن به تیم ملی امید می دم او اینو گفت تا پرسپولیس تح یک بشه بازیکن به اردو بفرسته تا به زعم خودشان کمی پرسپولیس تضعیف یشه ،غافل از اینکه پرسپولیس سردارانی دارد که به نوبت پرچم سرخ رو بالای سر می برند .

ارتش سرخ آسیا

خب باید بازیکن بدن. چه کلاس میذاره کیسه با این سه تا بازیکن. درسته بازیکنای ضعیفی هستن ولی بدین به تیم امید نیاز ملی هست.

حمید666

ای تو روحت کچل بد ذات.