اخبار بازیکنان

فیفا تولد وحید هاشمیان و بوسکتس را تبریک گفت

مرجع خبری پرسپولیس : فدراسیون جهانی فوتبال فیفا در سایت رسمی خود تولد مهاجم سابق پرسپولیس را تبریک گفت.

 

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ فیفا در وبسایت رسمی خود تولد ستاره های فوتبال جهان را که در این هفته متولد شده اند تبریک گفت که یکی از آن ها وحید هاشمیان مهاجم سابق پرسپولیس و تیم ملی ایران است.

 

 

فیفا در گزارش خود در خصوص هاشمیان نوشت: وحید در حال پا به ۳۶ سالگی می گذارد که نقشی غیر قابل انکار در صعود تیم ملی ایران به جام جهانی ۲۰۰۶ ایفا کرد. او فوتبال خود را از پاس تهران آغاز کرد اما به بوندس لیگا آلمان رسید و با بوخوم نام خود را در آلمان مطرح کرد.

 

او سپس به هامبورگ پیوست و با درخشش در ترکیب این تیم به آرزوی خود رسید و به بایرن مونیخ پیوست. پس از آن مجددا به بوخوم پیوست و سپس راهی هانوفر شد. هاشمیان در سال ۲۰۱۰ با امضای قرارداد به پرسپولیس ایران پیوست.

 

گفتنی است؛ سایت فیفا علاوه بر وحید هاشمیان، تولد ستارگانی چون سرخیو بوسکتس را هم تبریک گفته است.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها