
سرمربی ملوان مذاکره با اولادی و زارع را تکذیب کرد
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: برخلاف شایعات اخیر هنوز با هیچ كدام از بازیكنان تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در ملوان صحبت نكرده ام.
فرهاد پور غلامی در خصوص مذاكره با بازیكنان پرسپولیس،خاطرنشان كرد: هنوز وضعیت تیم ما مشخص نیست و نه تنها با بازیكنان پرسپولیس بلكه با بازیكنان سایر تیم ها نیز مذاكره نكرده ام.
وی در خصوص وضعیت خود برای فصل آینده، تصریح كرد: هنوز با ملوان به دلیل مشخص نبودن وضعیت این تیم قرارداد امضا نكرده ام.
صحبت هایی با مسئولان باشگاه و نیروی دریایی داشته ام اما هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده ایم.
سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: جلسه اتحادیه مربیان بسیار خوب بود و ای كاش اینچنین جلساتی زود تر برگزار می شد. در این جلسه مربیان به توافقات خوبی برای تشكیل این اتحادیه رسیدند و امیدوارم در راهی كه آغاز كردیم موفق باشیم.
سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: در تمام دنیا حق مربیان بیش از این است كه امیدوارم با تشكیل اتحادیه به حق خود برسیم.



