مصاحبه ها

رای محکومیت بازیکنان پرسپولیس قابل تجدید نظر خواهی نیست

مرجع خبری پرسپولیس: کارشناس مسایل حقوقی فوتبال رای محکومیت دو بازیکن پرسپولیس را غیر قابل تجدید نظر خواهی دانست.

هوشنگ نصیر‌زاده در مورد رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر محرومیت علیرضا حقیقی و شیث رضایی اظهار داشت: به دلیل اینکه آئین‌نامه انضباطی ما با آئین‌نامه انضباطی فدراسیون بین المللی فوتبال شبیه سازی شده است و در آئین‌نامه فیفا تاکید شده اگر بازیکنی مرتکب تخلفی شد که داور مسابقه آن را تنبیه نکرد کمیته انضباطی می‌تواند راسا در مورد آن تصمیم گیری کند.


وی ادامه داد: درگیری علیرضا حقیقی و شیث رضایی نیز چنین موردی بود. با توجه به اینکه رضایی از الفاظ نامناسب استفاده کرد و اگر داور آن را می‌شنید به او کارت قرمز می‌داد به همین دلیل یک جلسه محروم شد.

این کارشناس با اشاره به محرومیت سه جلسه‌ای حقیقی عنوان کرد: وی به دلیل درگیری با مامور حراست در جایگاه ویژه و با توجه به اینکه در زمان درگیری ورزشگاه هنوز در حالت فعال قرار داشته و کاملا تخلیه نشده بود سه جلسه محروم شده است.


نصیرزاده در مورد تجدید نظر خواهی این آرا گفت: با توجه به اینکه طبق قوانین فیفا محرومیت‌های زیر ۳ جلسه قابل تجدید نظر خواهی نیست این رای هم قابل تجدید نظر خواهی نیست. البته کمیته انضباطی می‌تواند در شرایط خاص محرومیت‌ها را به نصف کاهش دهد اما کمیته انضباطی به این دلیل از عدد فرد در این آرا استفاده کرده که امکان کاهش دادن محرومیت‌ها به نصف هم وجود نداشته باشد.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها