مصاحبه ها

زارعی: نمی بردیم نمی توانستیم در چشم هواداران نگاه کنیم

مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن تیم پرسپولیس گفت: در دربی شایسته برتری بودیم.


مجتبی زارع درباره دیدار مقابل استقلال اظهار داشت: خودم را برای بازی در ۳۰ دقیقه آخر آماده کرده بودم و زمانی هم که وارد زمین شدم تأثیرگذار بودم. دفاع چپ استقلال را در طول مدت حضورم اذیت کردم.


بازیکن پرسپولیس تاکید کرد: این پیروزی را به هواداران تقدیم می‌کنیم. اگر این بازی را نمی‌بردیم دیگر نمی‌توانستیم در چشم هواداران نگاه کنیم. در هفته‌های اخیر آنها را خیلی اذیت کرده بودیم. هواداران باید این یک هفته را در سراسر ایران جشن بگیرند تا ناراحتی‌ها جبران شود.

زارع درباره نیمکت نشینی در دیدار مقابل استقلال گفت: تاکنون هیچ اعتراضی به دایی نداشته‌ام و همواره به نظر او احترام گذاشتم، اما اگر می‌توانستم بیشتر در دربی بازی کنم و از سرعتم بیشتر استفاده کنم مدافعان استقلال روز سختی داشتند.


وی ادامه داد: استقلال تیم خوب و پرمهره‌ای است، اما آنها هم می‌دانستند ما شایسته پیروزی در این دیدار بودیم. کار سختی در آینده پیش رو داریم و باید به دنبال امتیازات از دست رفته باشیم و اگر خدا بخواهد می‌توانیم حتی به سپاهان هم برسیم.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها