محمد پروین: بعد از فوتبال می توانم تا اخر عمر استراحت کنم
مرجع خبری پرسپولیس: بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: دوران بازیگری هر بازیکن فوتبال یک روز تمام می شود ولی آن قدر پول دارم که تا پایان عمر استراحت کنم.
محمد پروین در گفتگویی افزود:چندین بار در این خصوص فکر کردم که پس از پایان دوران فوتبال خود به سراغ چه شغلی خواهم رفت ولی هیچ گاه به جوابی نرسیدم و به اعتقاد خودم، یک فوتبالیست در زمان بازیکنی آن قدر تحت فشار قرار می گیرد که باید پس از دوران بازیگری خود به استراحت بپردازد.
وی ادامه داد: تصمیم گرفته ام پس از دوران سخت بازیگری به استراحت بپردازم چون آنقدر پول دارم که تا پایان عمرم نیازی به چیزی نداشته باشم.
پروین تصریح کرد:در دوران جوانی باید زحمت کشید تا در آینده بتوانی به راحتی زندگی کنی و آن قدر زحمت کشیده ام تا به موقع از پول خود استفاده کنم. باید در جوانی چیزی کاشته باشی تا در پیری برداشت کنی.
پروین در خصوص آشتی با مجتبی زارع پس از اختلافی که با یکدیگر پیدا کرده بودند اظهار کرد: با زارع مشکلی نداشتم و گویا روزنامه ها در مورد صحبت های زارعی در خصوص اینکه عکاسان از برخی بازیکنان عکس نگیرند، شیطنت کرده بودند و این قضیه حل شد، و من و زارع دوستان صمیمی هستیم و مشکلی با یکدیگر نداریم.