لیگ قهرمانان آسیا

۲۱ پرسپولیسی برای دیدار با الهلال به دبی می‌روند

پرسپولیس نیوز : تیم فوتبال پرسپولیس برای مصاف با الهلال عربستان با ۲۱ بازیکن راهی دبی خواهد شد.

به گزارش پرسپولیس نیوز و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان روز سه‌شنبه در چارچوب بازی‌های مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا در ابوظبی به مصاف الهلال خواهند رفت. کاروان پرسپولیس برای این دیدار امروز شنبه با ۲۱ بازیکن راهی دبی خواهد شد.

۲۱ سرخپوشی که برای بازی رفت نیمه نهایی تیم را همراهی می‌کنند، عبارتند از؛ سید جلال حسینی، علیرضا بیرانوند، بوژیدار رادوشوویچ، ابوالفضل درویش وند ، حسین ماهینی، محسن ربیع خواه، محمد انصاری، صادق محرمی، کمال کامیابی نیا، فرشاد احمدزاده، محسن مسلمان، مهدی طارمی، گادوین منشا، بشار رسن، شایان مصلح، شجاع خلیل‌زاده، سیامک نعمتی، علی علیپور، وحید امیری، احسان علوان‌زاده و آدم همتی.

گفتنی است؛ نماینده فوتبال ایران نسبت به اخذ روادید برای احمد نورالهی هم اقدام کرده است که مجوز بازی برای پرسپولیس در لیگ قهرمانان را دارد ولی به دلیل مشکل خدمت سربازی با مشکل مجوز خروج از کشور روبه رو است. این شرایط طبعا با توجه به محرومیت کمال کامیابی نیا باعث خرسندی سعودی‌هاست.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Reza

من اصلا نگرانی از موضوعی که بوجود اومده ندارم ایشالا تیم با بردن الهلال تو همین بازی رفت کار رو یکسره میکنه

Reza

ربیع خواه بار دیگه ثابت میکنه که میتونه جانشین خوبی برای کمال باشه.میریم واسه برد.خدا کنه سید جلال بازی کنه

4+2

فدراسیون عربستان هر چقد تونست از هر لحاظ به الهلال داره کمک میکنه که قهرمان بشه به همون اندازم فدارسیون و نظام وظفیه داره کمک میکنه که پرسپولیس با سر بخوره زمین
خوب کمال که نیس حداقل اجازه بدید احمد بره دیگه چند روز زودتر کارتشو صادر کنید کسی نمیگه چرا دادید

سامیار پرسپولیسی هشتگرد

مگه طارمی محروم نیست بازیش ندن بشه داستان سپاهان