اسلایدرنقل و انتقالات پرسپولیس

یوسف آیت‌ بن‌ناصر گزینه کارتال برای خط هافبک پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس برای تقویت تیمش در فصل آینده لیگ برتر، یوسف آیت‌بن‌ناصر، هافبک دفاعی مراکشی تیم سامسون‌اسپور ترکیه را به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی معرفی کرده است.

این بازیکن توجه کادرفنی پرسپولیس به سرمربیگری کارتال را جلب کرده است. آیت‌بن‌ناصر متولد سال ۱۹۹۶ در فرانسه و دارای تابعیت دوگانه مراکشی-فرانسوی است. او در پست هافبک دفاعی و هافبک مرکزی بازی می‌کند و سابقه درخشانی در لیگ یک فرانسه با تیم‌هایی مانند نانسی، موناکو، کان، بوردو و سنت‌اتین دارد. این بازیکن از سال ۲۰۲۳ به سامسون‌اسپور ترکیه پیوسته و طی دو فصل اخیر، یکی از مهره‌های کلیدی این تیم بوده است. گفته می‌شود کارتال در جریان دیدارهای سوپرلیگ ترکیه، عملکرد او را زیر نظر داشته و از توانایی‌هایش مطمئن شده است.

آیت‌بن‌ناصر ۲۸ ساله در فصل 2024-2023، ۲۸ بازی برای سامسون‌اسپور انجام داد و یک گل و یک پاس گل هم ثبت کرد. در فصل اخیر نیز در ۱۸ بازی لیگ حضور داشته و به طور میانگین ۸۴ دقیقه در هر مسابقه بازی کرده است. به عبارتی او از نظر آماری عملکرد قابل قبولی داشته و یکی از سه بازیکن برتر تیمش در زمینه «کسب توپ در زمین حریف» به شمار می‌رود.

علاوه بر سابقه باشگاهی، آیت‌بن‌ناصر تجربه بازی ملی نیز دارد و بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ بیش از ۲۰ بازی برای تیم ملی مراکش انجام داده است. با توجه به تجربه بین‌المللی، آمادگی بدنی خوب، توانایی بازیسازی و ویژگی‌های فنی مورد نظر کارتال، این بازیکن می‌تواند نقش مهمی در خط میانی پرسپولیس ایفا کند، به خصوص که پرسپولیس برای فصل بیست‌وپنجم لیگ برتر به دنبال تقویت ساختار میانی است.

نکته مهم این است که باشگاه سامسون‌اسپور به طور رسمی پایان همکاری خود با آیت‌بن‌ناصر و چند بازیکن دیگر را اعلام کرده که این موضوع جذب او را برای پرسپولیس ساده‌تر می‌کند، زیرا نیازی به پرداخت مبلغ رضایتنامه به باشگاه ترکیه‌ای نخواهد بود. حال باید منتظر ماند و دید مدیران پرسپولیس چه تصمیمی درباره این گزینه خواهند گرفت.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
10 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
کیوان

فیلم بازیهاشو دیدم
عالیه

مصباح

آقای درویش غندی پور جذب کنید این پسر پرسپولیسی خودش تماس گرفت با شما بگیریدش اینا آينده پرسپولیس میسازن ضمن اینکه میتونیم در آينده لژیونر شد واسه باشگاه درآمدزایی کنید

علی پرسپولیسی

ما تو همه نقاط بازیکن خوب داریم به جز مهاجم تمام کننده علیپور خوبه ولی عالی نیست

علیرضا _ پرسپولیس ارتش سرخ آسیا

مدیریت اسکلی داریم بخدا، چرا گزینه های ما تیتر همه روزنامه ها میشه، ولی کیسه و شله زرد در خفا بازیکن میگیرن ❗

هادی

تیم‌ ما فصل بعد اگر خریدهای خارجیش با کیفیت نباشن شک نکنید به زوووور چهارم بشه ، یا نهایت زور بزنن پنجم

کل سهمیه لیگ رفت سر بازیکن های مزخرف و دست سوم

سرمربی با دانش اول ضعف های تیم مثل مدافع راست و هافبک دفاعی و هافبک خلاق و مدافع مرکزی و مهاجم میخرید نه این بنجل ها..
بیفوما هم که نیومده ۶ ماه محروم هستش قطعا

hosein

برو طویله ات کیسه کش،که تیمت امسال هم نهایتش دیگه مثل فصل گذشته شاید دورقمی نشه تو جدول

محمد پرسپولیسی. دزفول

هرکسی رو میخواید بگیرید تو بوق و کرنا نکنید خواهشا. استقلال هم بدون سر و صدا رزاق نیا رو از تارتار بی شرف گرفت کسی صداش در نیومد. نمیدونم چرا ما میخواییم بازیکن بگیریم اهالی هند و پاکستان هم میفهمن

متین

اصلا بدون کوچکترین زحمت آغاسی و رزاق نیا رو جذب کردن
ما هم دو ماهه میخایم زارع رو بگیریم کل دنیا خبر دار شدن و اتفاقی نیفتاد

متین

گزینه بودن مهم نیست
قرار داد بستن مهمه

آرش راد

اگه خود کارتال تایید کرد که باشگاه باید اقدام کن فقط کاش واسه هافبک دفاعی باشگاه بهش جوونایی مثل محمد قربانی حداقل هایلایت بازی هاشو معرفی می‌کرد بازيکن خوب و آینده داریه اما الان نظر خود کارتال شرط آقای درویش هوادار پشتت در اومد جلوی بانک شهر که خوب تیم ببندی هنوز خیلی مونده تکمیل بشه تیم زارع برای دفاع وسط که کارتال تایید کرد و آینده داره ، حسین نژاد که فانتزی بازی هافبک طراح (غندی پور یا سحرخیزان )واسه خط حمله با این خارجی ها که کارتال تایید کرد