اخبار تمریناتاسلایدرگزارش تصویری

گزارش تمرین پرسپولیس / سرخپوشان بدون مصدوم زیر نظر یحیی +تصاویر

تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین امروز (دوشنبه) را از ساعت ۱۲:۱۵ دقیقه در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز کرد.

سرخپوشان ایران پیش از تمرین امروز، در جلسه فنی شرکت کردند و کادر فنی نکات لازم را از طریق تصاویر ویدئویی به بازیکنان منتقل کرد.

با شروع تمرین، بازیکنان در سه گروه به راندو پرداختند. پاسکاری‌های ترکیبی و تحت فشار در برنامه بود و فوتبال درون تیمی زیر نظر کادر فنی به اجرا در آمد.

کلیه بازیکنان با آمادگی کامل و بدون مصدومیت در اختیار کادر فنی بودند و در هوای خوب ورزشگاه شهید کاظمی به مدت یک ساعت تمرین کردند.

دروازه‌بان‌ها هم زیر نظر ننکا مربی گلرهای تیم، تمرینات ویژه و اختصاصی خود را انجام دادند.

تیم فوتبال پرسپولیس، فردا (سه‌شنبه) آخرین تمرین خود پیش از دیدار برابر تیم صنعت نفت را برگزار و پس از آن، با یک پرواز اختصاصی و چارتر، تهران را به مقصد آبادان ترک خواهد کرد.

دیدار برگشت تیم‌های فوتبال پرسپولیس و صنعت نفت از هفته نوزدهم مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران (جام خلیج فارس) از ساعت ۱۸ روز چهارشنبه در آبادان آغاز خواهد شد.

اشتراک
مطلع شدن
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
محسن

سپاهان خیلی ضعیفه به عنوان یک تماشاگر از شبکه ورزش سپاهان فولاد دارم میبینم باید ببریم تو تهران

نعيم

آقایحیى نکنه اسیرجوى که دشمناى پرسپولیس راه انداختن بشى وتوى این بازى حساس که ماداریم براى قهرمانى میجنگیم ازبازیکناى امیداستفاده کنى،آقایحیى اگراینکارو بکنى اشتباه خیلى بزرگى مرتکب میشى وشایدمنجربه این بشه ماقهرمانیو ازدست بدیم لطفاباتمام قدرت ادامه بدید وروحیه قهرمانى ازدست نره