اسلایدرمصاحبه ها

گاریدو: همه تحلیل‌ها برآمده از نتیجه است / می‌دانیم چطور به انتقادات واکنش نشان بدهیم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همیشه در فوتبال نتیجه است که همه چیز را تحت تأثیر خودش قرار می‌دهد و همه تحلیل‌ها برآمده از نتیجه است.

خوان کارلوس گاریدو پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل گل‌گهر سیرجان اظهار داشت: همیشه در فوتبال نتیجه است که همه چیز را تحت تأثیر خودش قرار می‌دهد و همه تحلیل‌ها برآمده از نتیجه است. فرقی نمی‌کند چه کاری کرده باشید، نتیجه همه چیز را تغییر می‌دهد. ما کار می‌کنیم تا بازی‌ها را ببریم. به نظرم امروز تیم‌مان خیلی تلاش کرد که پیروز شویم. تیم ما سختی بازی امروز را خوب می‌شناخت. خیلی خوب تیم حریف را آنالیز کرده بودیم و می‌دانستیم تیم سرسخت است.

وی با تمجید از آنالیزور تیمش تصریح کرد: آقای ژاویر اولیوا به‌عنوان آنالیزور کاری بزرگ انجام داده و خیلی خوب حریف‌مان را تحلیل کرده بود. ما ویژگی‌های گل‌گهر را به خوبی می‌شناختیم و این تیم همان کاری که ما انتظار داشتیم انجام داد. تیم بسیار سخت‌گیری بود و در ضربات ایستگاهی خیلی خوب کار می‌کرد و از سمت راست خودش را خوب به محوطه می‌رساند و خوب پرس می‌کرد. می‌دانستیم گل‌گهر برای ما مشکل‌ساز خواهد شد. باید با علیپور و آل‌کثیر بازی کردیم و می‌دانستیم می‌توانیم از فضای پشت دفاع حریف استفاده کنیم. به نظرم آنها خیلی خوب کار کردند، تمام تیم خوب بازی کرد. این خیلی مهم است که ما بازی را ببریم به همان نحوی که به بچه‌ها توضیح دادیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطر نشان کرد: تیم ما خیلی خوب رقابت کرد. همیشه وقتی بازی را نمی‌بریم زمان سختی است و همه باید انتقادات را پذیرا باشیم و تحمل کنیم. من می‌دانم تیم ما الان متوجه شده است که چطور باید به انتقادات عکس‌العمل نشان بدهد. بازیکنانم روحیه جنگندگی از خودشان نشان دادند و می‌دانستند بازی سختی است و باید زیاد بجنگیم، چون می‌دانستیم فقط با بازی با توپ نمی‌توانیم برنده باشیم و باید نظم خوبی داشته باشیم. ما می‌دانستیم در زمان‌هایی از بازی لحظات سخت به وجود می‌آید. تیم ما عکس‌العمل خوبی نشان داد و دقیقاً زمانی که نیاز بود گل زدیم. در طول بازی برای هر دو تیم موقعیت ‌های گلزنی وجود داشت و مهم این بود که در همان لحظه‌ای که باید، گل را زدیم. ما از فرصت استفاده کردیم و دقیق عمل کردیم. این برد خیلی خوشحال‌کننده بود و برای تیم ما خیلی خوب.

گاریدو راجع به کیفیت بالای وحید امیری در این مسابقه و اینکه خیلی‌ها معتقدند این بازیکن می‌تواند دوباره به تیم ملی ایران دعوت شود، گفت: فکر می‌کنم کل تیم بازی خوبی انجام دادند. مطمئناً بازیکنانی وجود دارند که خیلی حرفه‌ای هستند و مسیر خوبی را در فوتبال طی می‌کنند. من خیلی به این بازیکنان احترام می‌گذارم. بعضی مواقع از بیرون حرف‌هایی زده می‌شود، ولی بازیکنانی که رقابتی هستند مثل امیری و عالیشاه، بازیکنان مهمی برای تیم ما به شمار می‌آیند. در کل من فکر می‌کنم تمام تیم بازی خوبی انجام دادند. در تیم‌های مهم لحظات مهم وجود دارد. نیاز است که تمام پست‌ها در باشگاه، به طور مثال من به‌عنوان سرمربی بتوانیم روحیه جنگنده‌ای را در تیم نگه داریم. گاهی اوقات به خاطر یک نتیجه بد استرس به وجود می‌آید، ولی این در باشگاه‌های بزرگ جا ندارد. در باشگاه‌های بزرگ نیاز به افرادی است که ثبات را نگه دارند و وقتی نتیجه بدی به دست می‌آید بتوانند به کار ادامه دهند و به انتقادات دقت نکنند. باید به این فکر کنید که یک کادر فنی حرفه‌ای وجود دارد؛ به طور مثال من هستم. ما یک کادر فنی حرفه‌ای هستیم. اولیوا، سیدجلال حسینی، کریم باقری و …. بعضی موقع‌ها با ما صحبت می‌کنند که چطور باید کرنر بزنیم و چطور عکس‌العمل نشان دهیم. این هم قسمتی از فوتبال است و باید بپذیریم. به نظرم با برد امروز عکس‌العمل خودمان را نشان دادیم و این موضوع می‌تواند به ما کمک کند.

وی در مورد میزان مصدومیت میلاد سرلک توضیح داد: هنوز نمی‌دانیم چه اتفاقی افتاده است. متأسفانه هفته پیش او پدرش را از دست داد و خدا رحمتش کند. ما نیاز داریم که سرلک سریع‌تر ریکاوری شود و برگردد. سرلک و مهری دیرتر به تیم اضافه شدند و الان در حال آدابته شدن با تیم هستند و به نظرم بازیکنان مهمی هستند و نیاز داریم در شرایط خوبی باشند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
13 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Davod

مربی لجباز و مغرور نمیخایم مربی فقط اوسمار هم شخصیتی وهم فنی …زنده باد عشقپولیس

میلاد

آقای گاریدو ما با ۱۴ بازیکن و پنجره بسته ضمن ارائه بازی زیبا رفتیم فینال آسیا و گلاب هم کردیم.
لطفا سطح توقعات ما رو پایین نیار ما امثال کی روش هم دیدیم. بپذیر که خوب عمل نکردی ولی ما همچنان پشتت هستیم

هوادارپرسپولیس

این سرمربی می گوید هربازیکنی که آمادگی خوبی دارد می تواند بازی کند ولی میلادسرلک بعد ازیازده دقیقه و ۵۷ ثانیه به زمین نشست و نتوانست بازی کند و این نشان می دهد که ازقبل مصدومیت وبیماربوده و اجازه بازی کردن بهش داده شده است و این مغایرت دارد باسخنان گاریدو که هربازیکنی آمادگی دارد ،می تواندبازی کند و دربازی آسیایی با الغرافه هم بازیکن بیمارومصدوم به نام العلمود مراکشی به زمین آورد که این بازیکن بایستی دراستراحت پزشکی باشد. این ثابت می کند که گاریدو ، دقت و نظارت روی تمرین ندارد و نمی داند کدام بازیکن آمادگی بازی دارد و نیمکت نشین کردن یاسین سلمانی فنی نیست و ازروی لجاجت است و دروغ می گوید که آقای سلمانی نمی تواند بازی کند.چون ثابت شد دوبازیکن میلادسرلک و ایوب العلنود درحالت بیماری و مصدومیت به زمین فوتبال رفتند و آمادگی بدنی وفنی نداشتند.

محسن

حرف حق

زنگان

نمیدونم قضیه چیه،بچه ها خیلی عجول بازی میکنن،همه بازیکنا پراز استرس هستن،یه استپ ساده رو نمیتونن درست انجام بدن،پاس اشتباه زیاده،علیپور هم انگار تا حالا فوتبال بازی نکرده ،بیشتربازیکنا از قبل بودن ولی امسال با استرس بازی میکنن،سالهای قبل ترابی حتی وقتایی که آماده نبود از احمدزاده بهتر بازی میکرد،محمدی هم که از وقتی اومده یه سانتر یا پاس رو به جلو نداده،بنظرم قبل بازی باید قرص ضداسترس بخورن.

مسعود

بازم دارم میگم با گاریدو به هیچ جا نمیرسیم با این بازی ضعیف و ترکیب اشتباه و افتضاح شانس آوردیم بازی رو بردیم و به هیچ عنوان بازی مالکانه و قدرتمندی نشون ندادیم تیم واقعا حقش برد نبود چون گل گهر خیلی برتر بود تا دیر نشده باید گاریدو رو اخراج کنن وگرنه ساختار و اعتماد بنفس تیم رو نابود میکنه

یاس کبود پرسپولیسی __ قرمزته

آمار ما تا اینجا از لحاظ گل خورده خیلی خوب بوده
ولی وقتی تو عملکرد دفاعی تیم متمرکز بشیم ، می‌بینیم که تو اکثر بازی های این فصل موقعیت های زیادی به حریفان دادیم که به خاطر عملکرد خوب گندوز و بی دقتی مهاجمان حریف گل خورده مون تا اینجا کم بوده
همین عملکرد دفاعی ضعیف ، فاز هجومی ما رو هم تحت تاثیر گذاشته مخصوصا دفاع کنار و هافبک هامون به خاطر این نقیصه تمرکز صد درصدی شون به حمله نیست .
یکی از دلایلش هم ضعف هافبک دفاعی هامون هست .
ما ۴ تا دفاع وسط خوب داریم ( مرتضی ، کنعانی ، گئورگی و فرشاد ) . حالا که تو دفاع ۴ نفره خوب نیستیم ، بهتره با سیستم های ۳ دفاعه بازی کنیم ، ۳_۵_۲ ، ۳_۶_۱ ، ۳ _۴_۳ .
همون طور که دیدید بعد از اومدن مرتضی به زمین و ۳ دفاعه شدن ، برخلاف بازیهای قبلی تو دفاع خیلی خیلی بهتر شدیم و خیلی خیلی کم به حریف موقعیت دادیم
و مثل بازیهای قبل تنو بدنمون با یه حمله حریف نمیلرزید .
چه اشکال داره حالا که تو دفاع ضعف داریم از وجود همزمان گئورگی ، کنعانی و مرتضی که الحق و انصاف ۳ تاشون هم خوب هستند ، استفاده کنیم . اینجوری دفاع کنارهامون (میلاد و ایوب) هم آزادی عمل بیشتری تو حمله دارند و تو حمله هم خیلی خطرناک تر میشیم .
و حتی میتونیم همزمان از دو مهاجم هم استفاده کنیم .
به عبارت دیگه الان شرایط تیم برای ۳ دفاعه بازی کردن خیلی مهیاتره تا ۴ دفاعه بازی کردن

پسر شجاع

احسنت . بخدا اگه یکم گل گهر خوش شانس بود و گندوز یه دو تا موقعیت خطرناکشونو نمیگرفت ، تو همون نیمه اول حد اقل ۲ تا میخوردیم

روزبه

دوست عزیز تحلیل خوب و منصفانه و بدون غرضی داشتی
چند نکته هم بنده در رابطه با بازی دیروز اشاره کنم تمامی توپ‌های برگشتی توسط دفاع ما را بازیکنان گل گهر جمع می کردند و اما برعکسش اینطور نبود . همچنین خیلی از مواقع نیاز نیست گندوز در دقایق پایانی توپ را بلند به زمین حریف بفرستد بلکه بهتر است به آرامی به بازیکن خودی بدهد توپ به کناره ها منتقل بشه و در آنجا اوت یا خطا گرفته بشه . درست است که همه می گن بازیسازی باید از خط دفاع شروع بشه اما باید هافبک های جنگنده و بازیساز در کنار هم داشته باشیم تا توپ را از دفاع گرفته و با چرخش مناسب توپ برای مهاجمان خلق موقعیت بشه . متاسفانه خدابنده لو و عیسی دیروز نتوانستند از فرصت بدست آمده برای بازی استفاده کنند . دیروز با حضور عالیشاه و اورونوف و مرتضی روند بازی تغییر کرد اما عالیشاه نباید در جناح راست باشه بلکه باید در جناح چپ و نزدیک به اورونوف باشه و یا اصولا بازیکن آزاد تا مفیدتر باشه . امیدوارم به بازیکنان دیگر تیم در صورت سعی و تلاش بیشتر( بدون ذکر نام ) بازی برسه حتی جوان ها

یاس کبود پرسپولیسی __ قرمزته

ممنون از کاربر روزبه و پسرشجاع
نظر لطفتونه .
کاربر روزبه تحلیل خوبی داشتی و معلومه وافعا پرسپولیس رو دوست داری و درک فوتبالی خیلی خوبی هم داری . این مشکلاتی هم که گفتی از اول فصل داشتیم و داریم
اشکالات تیم تو این برهه از فصل خیلی زیاده و بعضی مواقع خیلی خیلی پیش پا افتاده است .
فقط سعی کردم با توجه به شرایط تیم یه راهکار بگم .تو عملکرد تیم بخای ریز بشی واقعا مشکلات زیادی داره که دهها صفحه میشه درباره اش نوشت و از حوصله جمع خارجه و امکانش هم نیست
ما هم مثل بقیه هواداران پرسپولیس امیدواریم این مشکلات تو آینده خیلی نزدیک برطرف بشه .
فعلا که یه مدت لیگ تعطیله و فرصت خوبی برای رفع مشکلاته .
انشاالله که همه چی درست میشه

یاس کبود پرسپولیسی __ قرمزته

تو نیمه اول تو حمله نسبتا خوب بودیم و ۴،۵ موقعیت خیلی خوب داشتیم که قدرش رو ندونستیم .
ولی تو فاز دفاعی با اینکه با دوتا هافبک دفاعی بازی می‌کردیم خیلی بهم ریخته بودیم و خیلی راحت به حریف ۳،۴ موقعیت خطرناک دادیم که باز هم اگه گندوز نبود …
تو نیمه دوم زود به گل رسیدیم و بالطبع سیستم دفاع ، ضد حمله رو استفاده کردیم .
که تقریبا از دقیقه ۷۰ ، گاریدو تغییر تاکتیک داد و با اومدن پورعلی گنجی ۳ دفاعه بازی کردیم ، و نظم دفاعی مون خیلی بیشتر شد و فاصله خطوط مون کمتر شد و به حریف خیلی کم موقعیت دادیم . ولی تو ضد حمله موفق نبودیم .
ولی باز یه مشکل اساسی داشتیم ، زمانی که تیم تو دفاع است و تو یک سوم دفاعی خودمون هستیم ،
نباید بزاریم بازیکنان حریف به راحتی به یک سوم دفاعی مون بیاد ، و پرس رو از یک سوم دفاعی مون خیلی سفت و سخت تر انجام بدیم .
کی‌روش که سیستم دفاعی رو خوب بلد بود ، میگفت : یک سوم دفاعی زمین ما منطقه قرمزه ، و بازیکنان باید بجنگند تا کسی به این منطقه نفوذ نکنه _ محوطه جریمه مون هم منطقه فوق العاده قرمزه و بازیکنان باید جون بدند تا حریف به این منطقه نیاد .
یه پیشنهاد دارم که تو کامنت بعد بهش اشاره می‌کنم

پرسپولیس @غیرت @مردمی

آقای گاریدو خواهش میکنم یاسین را دو سه بازی در ترکیب قرار بده این بچه اگر از لحاظ روحی درست بشه مشکل بازی‌سازی ما حل میشه خواهشا یکبار حرف مارا به گاریدو برسانید

Hamid pasha

کاملا موافقم
خدایی از احمد زاده بهتره