مصاحبه ها

کنعانی: مگر دیوانه‌ام اشتباه گذشته را تکرار کنم

هنوز چند ساعتی از فسخ قرارداد مهدی ترابی نگذشته بود که خبر رسید کنعانی‌زادگان هم برای مذاکره به باشگاه رفته است. او مدعی است برای فصل بعد پیشنهاد خارجی دارد اما دوست ندارد با تکرار اشتباهات گذشته از پرسپولیس جدا شود. او در گفت‌و‌گو با همشهری توضیحات بیشتری در این خصوص ارائه داده است.

    از شرایط پس از شکست در داربی شروع کنیم. حتما هفته سختی را پشت‌سر گذاشتید؟
به‌نظرم داربی بسیار خوبی بود و همه بازی جذابی دیدند اما ما با بدشانسی در وقت‌های قانونی مساوی کردیم. به‌نظرم ما یک سروگردن از حریف بهتر بودیم و با احترام به حریف، استقلال واقعا از دست ما در رفت. همه دیدند که استقلال هیچ حرفی در این بازی برای گفتن نداشت و فقط روی ۲اتفاق به گل رسید و همه بازی در دست ما بود. البته هر چه که بود تمام شد و رفت. به‌هرحال فوتبال همین است و نمی‌شود همیشه پیروز بود.

    یک‌هفته‌ای از داربی گذشته اما هنوز بازیکنان استقلال و پرسپولیس برای هم کری می‌خوانند.
بالاخره آنها هم پس از برد توانستند کمی خوشحال باشند و کری بخوانند. جام حذفی، جام شگفتی‌هاست و اتفاقا باید ببینیم اول آنها قهرمان می‌شوند یا خیر. هنوز اتفاقی رخ نداده است.
    حتما می‌دانی که درصورت قهرمانی استقلال باید منتظر یک‌داربی دیگر هم باشیم؟
بی‌صبرانه منتظر این هستم که دوباره با استقلال بازی کنیم. مطمئن باشید استقلال همیشه اینقدر هم خوش شانس نخواهد بود. البته اجازه دهید ببینیم استقلال اول قهرمان می‌شود یا نه.

    پس از داربی، ترابی هم با فسخ قراردادش شوکی بزرگ به پرسپولیس وارد کرد. مهم‌تر اینکه پس از فسخ ترابی خبر رسید تو هم قصد داری راه او را بروی.
ترابی بازیکن فوق‌العاده‌ای است و امسال زحمت زیادی برای تیم کشید اما اینکه چه اتفاقی افتاد که تصمیم گرفت فسخ کند، من در جریانش نیستم و خودش باید به این سؤال پاسخ بدهد. اما مگر دیوانه‌ام که اشتباه گذشته را دوباره تکرار کنم و از پرسپولیس جدا شوم؟ من پیشنهاد خارجی دارم اما می‌خواهم همچنان در پرسپولیس بازی کنم و از هواداران می‌خواهم به شایعات توجه نکنند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Komeil

حیف که ما هواداران کم حافظه هستیم. روزی که پرسپولیس به همه احتیاج داشت راحت ولشون کردن و زمانی هم کسی نخواست اونها رو باز پرسپولیس آغوش باز کرد و دوباره رو زبون ها انداختشون و حالا باز برای پرسپولیس و هوادار بازی در میارن. آقا مهدی ترابی عزیز یادت باشه پرسپولیس معروفت کرد ولی بخاطر یه مقدار بود این همه هوادار رو ناراحت کردی آخرش هم میری العربی بعد پشیمون شدی یاد باشه این سری مثل سری ها قبل دیگه انتظار حمایت نداشته باش . تا وقت داری آب رفته رو برگردون وگرنه وقتی ریخت جمع کردنش سخته بزرگوار

حسام

به نظرم اقایه امیری علیپور شجاع …. قبل گرفتنه هر تصمیمی با احمدو امیدو کنعانیی یه مشورت بکنن ضرر نمیکنن.یعنی فک میکنید هیچ تیمی الان احمدو نمیخاااااد؟اقایه امیری تو دیگه چرا,نشنیدی میگن تجربه را تجربه کردن خطااااااست.یادت نمیاد وقتی برگشتی چقد افت کرده بووووودی؟یه جورایی از خدات بود پرسپولیس بخادتت چون اگه سپاهان میرفتی الان شده بودی یکی مثه مسلمان.با پرسپولیس دوباره احیا شدی,میخام بدونی بری بخای برگردی فک نکنم دیگه ازین خبرا باشه.اقایه ترابی از تو انتظار نداشتم همچین حرکتی بزنی,وصتی داشتی همچین حرکتی میزدی که حقه یه تیم با چهل ملیون هوادارو بخوری زیره لباست عکسه کسیو نپوشیده بودی ی ی؟
این چه کاری بود تو کردی

سرخ دل

مگه جرات داری از این اشتباها کنی؟