اخبار باشگاهاسلایدر

کناره گیری تامین اجتماعی از واگذاری پرسپولیس / مذاکره با دو بانک غیردولتی برای واگذاری

با کناره‌گیری سازمان تأمین اجتماعی از در اختیار گرفتن مالکیت باشگاه پرسپولیس، بار دیگر سرخابی‌های پایتخت به شرایط اولیه خود بازگشتند.

در حالی که همه در انتظار نهایی شدن انتقال باشگاه پرسپولیس به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تأمین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر بودند، به یک‌باره همه چیز منتفی شد.

در حالی که روز گذشته هیئت واگذاری جلسه‌ای با حضور وزرای اقتصاد، دادگستری و ورزش برای مشخص شدن سهام هر یک از خریداران جدید برگزار کرده بود، ظاهراً با کناره‌گیری تأمین اجتماعی پروسه واگذاری باشگاه پرسپولیس روی هوا رفت و دوباره «روز از نو، روزی از نو».

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت امروز در جمع خبرنگاران اعلام کرد: «گزینه‌های دیگری پیدا شده از مجموعه بانک‌های غیر دولتی. مذاکرات اولیه هم انجام شده و امروز هم گزارش و پیشنهاد هیئت واگذاری در دولت مطرح شد.»

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه دولت، اظهار داشت: این دو تیم سرمایه‌های ملی ما هستند و دولت رسالت خود را کمک به این سرمایه‌ها دانسته و فرایند خصوصی‌سازی در این دولت انجام شد و بخشی از سهام به مردم واگذار شد و در دوسال گذشته بارها آگهی صورت گرفت بخش خصوصی واگذار کند اما قابلیت حقوقی آن محقق نشد.

وی خاطرنشان کرد: پیش از این مقرر شد هیئت وزیران به عنوان بخشی از دیون خود به تأمین اجتماعی یکی از این باشگاه‌ها را به تامین اجتماعی واگذار کند و دولت مجوز را صادر کرد.

وی افزود: هیئت واگذاری روز گذشته به جمع بندی نرسید که از این مجوز استفاده کند و در این فاصله از دو بانک غیر دولتی پیشنهادهایی رسید. پیش‌بینی ما این است که تا چند روزه آینده این کار با توافقاتی با شرکت‌ها انجام شود.

سخنگوی دولت ادامه داد: فرایند خصوصی‌سازی در این دولت انجام شد و بخشی از سهام در بورس به مردم واگذار شد و در دو سال گذشته برای واگذاری سایر سهام این دو باشگاه بارها آگهی صورت گرفت تا به بخش خصوصی واگذار شود اما موانع حقوقی رقع نشد. در نهایت پیشنهادی سازمان خصوصی سازی ارائه کرده بود که هیئت وزیران مجوزی بدهد یکی از این باشگاه‌ها به عنوان بخشی از دیون دولت به تأمین اجتماعی واگذار شود. با این کار مشکل حقوقی دو باشگاه حل می شد و در نهایت سازمان تامین اجتماعی این دینی که از دولت گرفته را به شرکت هایی که خودش دارد و سودده هستند، واگذار کند. دولت با این پیشنهاد موافقت کرد و مجوز را صادر کرد.

بهادری جهرمی افزود: هیئت واگذاری روز گذشته به جمع بندی نرسید که از این مجوز دولت استفاده کند زیرا در این فاصله از دو بانک غیر دولتی پیشنهادهایی رسید. در صورتی که توافق جمعی داشته باشیم، می توانیم این واگذاری را انجام دهیم. دولت از این پیشنهاد استقبال کرد. وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی مذاکرات را با اعضای هیات مدیره این بانک ها خواهند داشت تا سریعتر به توافق برسیم. پیش‌بینی ما این است که تا چند روزه آینده این کار با توافقاتی نهایی با شرکت‌ها انجام شود.

تنها 10 روز کاری (با احتساب دو روز پنجشنبه) تا پایان مهلت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس برای صدور مجوز حرفه‌ای باقی مانده است. سرخابی‌ها تا 11 فروردین برای حل مشکل مالکیت مشترک فرصت دارند و حالا مشکل مالکیت مشترک این دو باشگاه به یک معضل اساسی تبدیل شده است.

در حالی که انتظار می‌رفت به زودی این مشکل برطرف شود، دوباره باید در انتظار مشخص شدن خریداران جدید بود و باید دید مذاکرات با این خریداران که به گفته سخنگوی دولت بانک‌های غیر دولتی خواهند بود به نتیجه خواهد رسید یا خیر. اتفاقی که با توجه به فرصت کم باقی مانده بسیار سخت خواهد بود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
14 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Dahati

قصدتون اینه بلایی که سرپاس اوردید حالا سر یرسپولیس بیارید. واقعا حرومزاده اید.

کمان سرخ

سالار عبده فرزند علی عبده
تا زمانی که باشگاه پرسپولیس در تملک دولت و وزارت ورزش باشد ما ادعایی نخواهیم داشت، اما اگر قرار بر واگذاری به بخش خصوصی باشد طبیعی است که فرزندان مرحوم عبده نسبت به باشگاهی که از هیچ توسط پدر شکل گرفته و در فیفا نیز به نام ایشان ثبت شده ادعا خواهند داشت و آن را از مسیر حقوقی و قضایی و نیز فیفا دنبال خواهند کرد.

کمان سرخ

به ما چه دولت به سازمان تامین اجتماعی بدهکاره به پرسپولیس چه ربطی داره کی به کی بدهکاره آقا جان فارسی حالیتون میشه یا نه از پرسپولیس بکشید بیرون… سپاهانو بدید به تامین اجتماعی

یه پرسپولیس یه بهبهان

خاک توسرتون،شرکتهای درآمدزا،مثل نفت،گازوپتروشیمی رورها کردین،دنبال عوامل درپیت وورشکسته میگردید.یا چیزی حالتون نیست ومغز کوریدیا به عمداین مسائل روپیش میکشین.

تیفوسی پرسپولیس

اولی رفع شد خداروشکر مشقی بود خریدارهای بعدی رو خدا بخیر بگذرونه کل بانک ها بدهکارن و ورشکسته..چرا یکبار خریدارهای خارجی مخصوصا شیوخ عرب رو امتحان نمیکنین ۵۰٪ بفروشید ۳۰٪ در اجاره بزارین مابقی هم در اختیار دولت هم از نفوذ عربها استفاده‌میکنیم هم از پولشون تو بخش سخت افزاری نرم افزاری تازه کلی ارز هم وارد کشور میشه ۴ تا بازیکن درجه یک هم میان لیگ ایران اعتبار سازی میشه

ناشناس

مشکل همون نفوذ دادا
اینا جز خودشون هیچ کسی و قبول ندارن
به همه به چشم دشمن نگاه میکنن
ولی خودشون باید همه جا نفوذ کنن…

تیفوسی پرسپولیس

اخه تا کی دیگه؟؟؟ اخه چه بانکی چه هولدینگی همه یا بدهکاران یا لیست سیاه یا ورشکسته بحث اینجاست نون آقایون قطع میشه این همه باشگاه های بزرک دنیا رو شیوخ عرب خریدن چی شده

عالیشاه

حالا که منتفی شده مادر به خطاها اومدن صراحتا اعلام کردن به عنوان بدهی داشتیم یکی از باشگاها رو به قید قرعه به فنا میدادیم… بالا برید پایین بیاید بی ناموسی تون محرزه

نصیر

توی 4 مناقصه قبلی پرسپولیس از بخش خصوصی پیشنهاد داشت اما چون استقلال نداشت لغو کردن الآن هم استقلال رو دارن میدن به بخش پتروشیمی که چاق تر بشه و پرسپولیس رو دارن با این ترفند بدهی و دادنش به ورشکسته ها که حاضر نیستن حتی تیم داری کنن کاری می کنن که اصلا حذف بشه از رفتنه به آسیا!..

سید علی

عالی شد

حسین نی‌ریزی

خدا رو شکر، اسم تامین اجتماعی میومد تن و بدنم میلرزید، جلو فاجعه رو گرفتن

ناشناس

خدارو صدهزار مرتبه شکر.
خبرگزاری تابناک یه خبر کار کرده با همین موضوع
نظر چند تن از بازنشسته و عموم رو گذاشته
هنوز هیچی نشده از پرسپولیس طلبکار بودن
خدالعنت کنه اونایی رو که مردم و پرسپولیس و
میخوان بندازن به جون هم …
مملکت افتاده دست پایداری چی ها همه چیز
حبس کردن یا مصادره به نام خودشون ….
پرسپولیس هم انگار ارث پدرشونه

یه هوادار پرسپولیس

ریدین با این مسخره بازی هاتون

هوادار

اگه مالکیت باشگاه،به فلسطین بدین وضعیت بهتر میشه