اخبار مربیان

پرونده بدهی مالیاتی برانکوایوانکوویچ بسته شد +سند

بدهی مالیاتی مربوط به سال‌های حضور برانکو ایوانکوویچ در پرسپولیس به طور کامل تسویه شد.

امیر هوشنگ پناهی، معاون مالی، اداری و پشتیبانی باشگاه پرسپولیس که امر‌وز به همراه رضا چلنگر برای بسته شدن پرونده مالیاتی برانکو در سازمان امور مالیاتی حاضر شده بود، در گفت‌وگو با سایت باشگاه پرسپولیس، اظهار داشت: باشگاه نسبت به پرداخت جرایم غیر قابل بخشش مربوط به مالیات آقای برانکو ایوانکوویچ که از سوی باشگاه تعهد شده بود، اقدام کرد و تنها جرایم قابل بخشش باقی مانده بود که طی رایزنی و هماهنگی آقای درویش با مسوولان سازمان امور مالیاتی، این‌‌ مورد نیز برطرف و پرداخت شد.
وی ادامه داد: با توجه به اسناد و نامه‌های ارسالی سازمان امور مالیاتی، بدهی‌های مالیاتی پرسپولیس مربوط به قرارداد با آقای برانکو مربوط به سال‌های ۱۳۹۴ تا ۹۷ می‌شد که نسبت به بخش اعظمی از آن در ادوار گذشته اقدام لازم صورت نگرفته بود.
پناهی اضافه کرد: برای سال ۹۴ از اصل مالیات، بدهی نبود ولی جرایم قابل بخشش باقی مانده بود که این بخش با پیگیری مدیرعامل باشگاه حل‌ شد.

وی‌گفت: بدهی مالیاتی مربوط به اصل و جرایم غیر قابل بخشودگی سال‌های۹۶ و ۹۷ را قبل از این‌ پرداخت کرده بودیم، مبلغ بسیار کمی از سال ۱۳۹۶ مانده بود که آن هم انجام شد. همچنین تسویه کامل بدهی مالیاتی مربوط به اصل مالیات و جرایم غیر قابل بخشودگی سال ۹۵ را هم انجام داده‌ایم.
معاون باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: به این ترتیب، اصل مبالغ مالیاتی مربوط به سال های ۹۴ تا ۹۷ و جرایم سال‌های ۹۵ ،۹۶ و ۹۷ نیز پرداخت شده و برای این سال‌ها تسویه کامل صورت گرفت و پرونده مالیاتی برانکو بسته شد.
وی گفت: طبق‌ پیگیری آقای درویش، این‌ کار به سرانجام رسید تا تمام دلواپسی‌های احتمالی آقای برانکو برطرف شود. این بدهی از ۵ سال قبل و طی دوران مدیریتهای مختلف بر جای مانده بود و این احتمال داده می‌شد که این موضوع یکی از دل‌نگرانی‌های ایشان باشد و به همین خاطر رفع رجوع شد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
6 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
آرش ضد کیسه

اینا که فیش های صادر شده هست.
پرفراژ و مهر بانکی که نشانه پرداخت هست کجای فیش هاست؟!!!

hosein

بنظرم یکی از موانعی که برانکو جوابش تاالان منفی بوده همین بحث دیرکرد مالیاتی ایشون بوده که البته بهش اشاره ای نداشته یا خواستن این موضوع رو رسانه ای نکنن اما حالا که بزرگترین مانع رفع شده بزودی زود که ایشون رو بعدازبازیهای عمان دوباره تو محبوب ترین تیم ایران پرسپولیس کبیررر ببینیم ؛انشاءالله❤

محمد

مشکل برانکو اینه که نمیخواد در جریان جام ملتها حواس تیم عمان رو پرت کنه

.محمد.

مشکل مالیاتی که حل شد!!!ولی اگر بازم نیومد چی؟؟

تیفوسی پرسپولیس

بوی خوش برانکو می آید…بگو برایمان چه آوردی مارکو( چلنگر)❤❤❤❤❤❤

عباس شمس

کامل معلومه این واسه فریب هوادار باشگاه داره این کارو میکنه که توپ بندازه داخل میدان برانکو