اخبار مربیاناسلایدر

وکیل برانکو: پول زلاتکو و ایگور امروز به حسابشان آمد/ همچنان منتظر پرداخت طلب برانکو هستیم

دارو بوسیچ گفت: فیفا جمعه پول ایگور و زلاتکو را پرداخت کرد و این پول امروز به حساب آنها آمد‌.

دارو بوسیچ در گفت و گو با فارس درباره پرداخت مطالبات زلاتکو ایوانکوویچ و ایگور پانادیچ از سوی فیفا اظهار داشت: فیفا پول این دو مربی را پرداخت کرد تا پرونده آنها با پرسپولیس بسته شود.

وی افزود: این پول امروز به حساب زلاتکو و ایگور آمد. در حقیقت، پس از اینکه آنها فرم های دریافت پول خود از فیفا را پر کردند، جمعه پول این دو مربی پرداخت شد و امروز به حسابشان آمد.

وکیل مربیان کروات اسبق پرسپولیس ادامه داد: با این وجود با توجه به اینکه تاکنون مطالبات برانکو پرداخت نشده است. اگر این اقدام از سوی پرسپولیس تا ۱۶ شهریور صورت نگیرد، به شکل خودکار پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه بسته می شود. همچنان منتظر هستیم طلب برانکو پرداخت شود.

باشگاه پرسپولیس با وجود بستن پرونده دستیاران برانکو، همچنان حدود ۸۳۰ هزار دلار باید برای بستن پرونده این مربی پرداخت کند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
پوکر قهرمانی

خدایا چرا باید قهرمان ۴ سال متوالی یه کشور وضعیت مالیش اینجوری باشه و هر روز بجای شادی بابت پوکر استرس تو تنمون باشه

محمد

و از ایتالیا خبر میرسد که سعادتمند با حمایت شدید سلطانی فرو با رقمی سنگین بدنبال بازگرداندن استراماچونی است!

عباس چنانی

سریع پولش بدید تا محروم نشدیم،۵روز وقت داریم با درنظرنگرفتن جمعه و شنبه چون در واقعه اینا تعطیل محسوب میشن

علی 64

بتبا پولش رو جور کنید بخدا پوکیدیم از استرس اخه چرا انقده بیخیالین چرا هیچ کاری نمیکنین