اخبار باشگاهاسلایدرنقل و انتقالات پرسپولیس

وحید امیری و پرسپولیس به پایان خط رسیدند

بازیکن با سابقه تیم فوتبال پرسپولیس احتمالا به زودی از این تیم جدا خواهد شد.

وحید امیری که در پایان فصل گذشته در لیست مازاد اعلامی از سوی اسماعیل کارتال قرار گرفته بود، در نهایت بعد از جدایی این مربی، در پرسپولیس ماندنی شد و قراردادش را تمدید کرد اما حالا با توجه به اینکه وحید هاشمیان هم به او اعتقادی ندارد، احتمالا به زودی از پرسپولیس جدا خواهد شد.

امیری چند روز پیش با پیشنهاد باشگاه پرسپولیس برای حضور در کادرفنی این تیم نیز مواجه شده بود که به این پیشنهاد پاسخ منفی داد و به مدیران باشگاه اعلام کرد که قصد دارد همچنان به فوتبال خود ادامه دهد. در نهایت امیری که خواسته بود در پرسپولیس بماند راضی به فسخ قرارداد خود با پرسپولیس شده و فقط توافق بر سر نحوه فسخ باقی مانده است.

قرارداد وحید امیری با باشگاه پرسپولیس برای فصل جاری چیزی حدود 50 میلیارد تومان است و سرخپوشان برای جدایی این بازیکن باید بخشی از این مبلغ را به‌عنوان غرامت به او پرداخت کنند.

تا زمان انتشار این خبر، قرارداد وحید امیری هنوز با پرسپولیس فسخ نشده اما احتمالا این کار به زودی انجام خواهد شد. قراردادی که چند هفته قبل با وحید امیری امضا شده داخلی است و به ثبت نرسیده و به همین خاطر در صورت فسخ آن، عملا وحید امیری بازیکن آزاد می‌شود و می‌تواند به تیم دیگری بپیوندد.

از باشگاه خیبر خرم‌آباد به عنوان جدی‌ترین مقصد امیری یاد می‌شود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
12 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد

خیلیامون به بازیکنای جوان خورده می گیریم که چرا تعصب ندارن. حاجی مثل امثال کمال و امیری تعصب داشته باشن که آخر سر اینطور با بی احترامی بیرونشون کنن. پرسپولیس ارث پدر هیچ بازیکنی نیست و همه باید یه روزی برن اما نه اینطور با بی احترامی.

فرخ پرسپولیسی / تهران

واقعا حیف شد.

م.س

آقای امیری شما بااین سن وسال وتجربه فوتبالی قبل اینکه کار به این مرحله برسد باید خودت بری کنار،منافع باشگاه خیلی بالاتر از بازیکن سالاری است.

سعید پرسپولیسی ۱۹۸۸

چه ربطی داشت، همین الانش هم خیلی بهتر از بازیکنای الان مون هست،،، موضوع اینه که اگر نمی‌خواستنش چرا بعد از اردوی ترکیه بهش نگفتن، چرا گذاشتن لحظه آخری که لیست همه تیم‌ها در شده،
چرا مدیریت تیم با بازیکنای با سابقه اینطور رفتار میکنه؟ هنوز کمال رو یادمون نرفته بود

Perspolis_6

پنجاه میلیارد ؟؟؟ برای یه بازیکن مسن و مصدوم؟؟؟
واقعا در فوتبال دستمزدهای نا متقارنی رود بدل میشه …

پرسپولیس

این بانک‌های عزیز بجای اینکه اینهمه پول مفت بدن به بازیکنا لطفا بفکر وام ازدواج جوانان عزیزمون باشن تسهیلاتو سخت نگیرن چند ضامن بیار بعد چک صیاد بیار اون ضامن نشد اون نشد در آخر کاری میکنن وامو طرف بفروشه به خودشون یا اطرافیانشون یا وام بدن ملت خونه بگیرن خونواده هاشون رو تأمین کنن ولی بیا به بازیکنا چقد میدن البته کاری نداریم نوش جان امیری ولی عدالت خوب چیزیه…اونم وام ربا

محمد

جنازه امیر ی بهتر از احمد زاده و امثالهم است
حیف شد

شبنم

وحید امیری بازیکن خوب و باشخصیت تیم یود که نقش مهمی توی قهرمانی‌های پرسپولیس داشت..حیف که مصدوم شد.. حداقل حقش بود که یه خداحافظی باشکوه براش انجام‌بشه نه اینکه اینطوری مورد بی مهری قرار بگیره.. حداقل کاش باهاش تمدید نمیکردین.. واقعا رفتار قشنگی نبود.. خیلی بلزیکنا هستن نصف وحید امیدی هم کارایی نداشتن و فقط رو اعصاب هوادارا بودن اما هنوزم هستن

فرهاد

واقعآمردم دارن برای یک لقمه نان کارگری میکنن ویعضی هاهم هستن که دوروزکارمیکنن۵روزکارپیدانمیکنن وشرمنده زن وبچه هاشونن اونوقت ایناروببینین چه ریخت وپاشی میکنن!!!!سنگ مفت گنجشک مفت..بانکهاکه سرتاسررباخوارهستن.کارمنداشونم که تاخرخره توی گناه رباخواری هستن.یک وام بگیری وقسطش عقب بیفته بصورت روزشمارجریمه وسودمیگیرن وازهمون پول ربا،به یک بازیکن مازاد۵۰میلیاردمیدن…دقت کنین دوستان۵۰میلیارد!!!!!واقعآامیری۵۰میلیاردمی ارزه؟

پرسپولیس همیشه قهرمان

صفرش زیادیه

Perspolis_6

به نظرم در فوتبال بی شرمانه پول جا به جا میشه و این صدای خیلی از مردم دنیا را در آورده….معلوم نیست داستانش چیه…

آرش

خسته نباشد در این سال ها که با تیم بود خیلی کمک تیم بهتر است جوان ها جایگزین شوند بعد از امیری نوبت احمد زاده و سروش هم هست تا تیم کمی جوان شود