اخبار بازیکناناسلایدر

وحید امیری غایب احتمالی پرسپولیس در دربی/ هافبک پرسپولیس جام ملت‌ها را از دست می‌دهد؟

مصدومیت هافبک ملی‌پوش پرسپولیس در دیدار مقابل استقلال تاجیکستان شاید منجر به غیبت او در دربی پایتخت شود.

وحید امیری هافبک ملی‌پوش پرسپولیس که به تازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده بود، روز گذشته تنها پس از 10 دقیقه حضور در زمین بار دیگر از ناحیه همسترینگ پای خود دچار مصدومیت و از زمین بازی خارج شد.

مصدومیت امیری از ناحیه همسترینگ که ظاهراً جدی به نظر می‌رسد این بازیکن را بار دیگر حداقل برای چند هفته‌‌ای از میادین دور خواهد کرد و احتمالاً هافبک ملی‌پوش پرسپولیس دیدار دربی تهران در تاریخ 23 آذر ماه را نیز از دست خواهد داد.

میزان مصدومیت امیری به حدی است که حضور این بازیکن در جام ملت‌ها نیز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و تکلیف او پس از انجام آزمایشات پزشکی و عکسبرداری مشخص خواهد شد.

در صورتی که مصدومیت همسترینگ امیری جدی باشد این بازیکن احتمال دارد حتی دو تا سه ماه خانه‌نشین شود و در صورت کشیدگی سطحی نیز حداقل سه تا چهار هفته دور از میادین خواهد بود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
رضا

این نتیجه بیش از حد کار کشیدن جناب امپراطور از بازیکن ۳۶ ساله هست

امید رحیمی

امیدوارم به دربی برسه ! فقط من نمیدونم یحیی با چه تفکری تو زمین چمن مصتوعی بهش بازی داد

ناشناس

خب به سلامتی داره پازل سقف قرارداد
فدراسیون فوتبال کیسه ایران تکمیل میشه .
نتیجه داشتن مدیر عاملی چون درویش .
مونده فقط بیرانوند و کنعانی . نسخه این
دوتا رو هم تیم ملی بپیچه دیگه کاری
ندارن عملا. .
درویش لعنت برتو.