مصاحبه ها

واکنش یحیی به احتمال بازگشت به پرسپولیس

یحیی گل‌محمدی در واکنش به پرسشی درباره احتمال بازگشتش به پرسپولیس، ضمن تأکید بر شرایط فعلی‌اش در فولاد، از اهداف بزرگ این باشگاه برای رسیدن به قهرمانی آسیا سخن گفت.

یحیی گل‌محمدی، سرمربی تیم فولاد، در مصاحبه‌ای تلویزیونی از احتمال بازگشت به پرسپولیس و ادامه مسیر نیمه‌تمامش در این باشگاه و همچنین اهداف بزرگی که در فولاد دنبال می‌کند توضیح داد.

او در پاسخ به اینکه امکان دارد در آینده به عنوان سرمربی پرسپولیس برگردد و کار نیمه‌تمامش را تمام کند گفت: من الان در شرایطی نیستم که بخواهم به این سوال جواب بدهم. در هر صورت در باشگاهی دارم کار می‌کنم که به وجود هواداران و کارگرانی که در کارخانه‌ها کار می‌کنند واقعا افتخار می‌کنیم و می‌کنم. اینجا مجموعه خیلی خوبی در بحث مدیریت کارخانه و باشگاه وجود دارد. می‌خواهم اینجوری بگویم که این‌ مجموعه باید هدفش را برای اینکه این تیم بتواند قهرمان آسیا بشود، شاید این حرف حرف سنگینی باشد ولی با یک برنامه‌ریزی خوب شدنی است.

گل‌محمدی ادامه داد: بودن در تیم‌های بزرگ برای هر مربی افتخار است و شاید با آن تیم‌ها رسیدن به قهرمانی آسیا یک مقدار راحت‌تر باشد نسبت به تیم‌های دیگر ولی واقعا تمرکز و هدفم در حال حاضر فقط موفقیت فولاد است. دوست ندارم صحبت‌های من باعث ایجاد حاشیه برای تیم‌های دیگر بشود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
2 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
حسین

آخه چرا اصلا یحیی از تیم رفت باید مثل فرگوسن در منچستر حمایت میشد و سالها در پرسپولیس بماند

حمید

چون درویش زالو صفت نخواست بمونه با هزار ترفند فراریش دادن